ΣΥΡΙΖΑ – Σπίρτζης: «Ο Κασσελάκης δίνει μάχη στις… ψαροταβέρνες, θα χάσει εάν είναι υποψήφιος»

«Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ξένο σώμα για τον προοδευτικό χώρο», τόνισε ο Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος «εξαπέλυσε» νέα επίθεση στον έκπτωτο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
INTIME.

«Δεν θα επανεκλεγεί ο κ. Κασσελάκης, σας το υπογράφω, δεν υπάρχει καμία περίπτωση», επανέλαβε ο Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας σήμερα το πρωί (10/10) στο ACTION24.

«Πρέπει να φύγει, ηττήθηκε στις ευρωεκλογές» συμπλήρωσε ο κ. Σπίρτζης ο οποίος τοποθετήθηκε και για το εξώδικο του πρώην προέδου του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας «ποια είναι τα προσωπικά του δεδομένα που δημοσιεύτηκαν και έστειλε το εξώδικο; Έχει το δικό μου πόθεν έσχες ή όποιου άλλου που εμπλέκεται στην πολιτική προσωπικά στοιχεία; Μην τρελαθούμε, θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε».

«Ο Στέφανος Κασσελάκης ηττήθηκε και πρέπει να φύγει. Αποτελεί ξένο σώμα για τον προοδευτικό χώρο. Αν είχε είχε ψήγμα αξιοπρέπειας, θα είχε αποχωρήσει μόνος του.

Κατά την εκτίμησή του, δε, «ο Κασσελάκης θα χάσει. Όσοι είναι υποψήφιοι έχουν διατυπώσεις πολιτικές θέσεις, ο κ. Κασσελάκης δίνει τη μάχη της ψαροταβέρνας. Έχει κάνει μια ομάδα περιφερόμενων και θα μας πει για το πόσο ακριβή είναι η ταραμοσαλάτα και το τσίπουρο. Δηλαδη είκονα. Εμείς θέλουμε πολιτική διαδικασία στο συνέδριο, να μπούμε σε πολιτικές ουσίας και στη συνέχεια να εκλέξουμε πρόεδρο που να τα εκφράζει αυτά. Δεν θέλουμε παρουσιαστή στο κόμμα μας».

Όλοι έχουν διατυπώσει κάποιες πολιτικές θέσεις. Ο κ. Κασσελάκης δίνει μάχη στις… ψαροταβέρνες. Θα χάσει εάν είναι υποψήφιος», σημείωσε ακόμη.