Η πλευρά Κασσελάκη βάζει «μπουρλότο» στις διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ – Τα sms και η κινητοποίηση

Τι απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης κάνοντας λόγο για προβοκάτσια

Ο Στέφανος Κασσελάκης

INTIME NEWS

Πρωτοφανή σκηνικά είναι εξαιρετικά πιθανό να εκτυλιχθούν το Σάββατο στο περιθώριο της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Στο επίκεντρο της αναταραχής βρίσκεται το πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη με τους οπαδούς του, οι οποίοι είναι γνωστοί ως «Kasselistas», να προχωρούν σε κινητοποίηση ενόψει της συνεδρίασης μέσω sms και e-mails.

Στο κάλεσμα μάλιστα γίνεται και αναφορά στο πώς θα γίνει η προσέγγιση στο ξενοδοχείο που διεξάγεται η Κεντρική Επιτροπή με τη σημείωση τα «μέλη να έρθουν από έξω ήρεμα και με συνθήματα».

Σύμφωνα με το sms της κινητοποίησης, τα στελέχη του κομματικού οργάνου που πρόσκεινται στην πλευρά Κασσελάκη δεν πρόκειται να παραλάβουν τις κάρτες τους, επιδιώκοντας να μην υπάρξει απαρτία στο καθοδηγητικό όργανο, παραμένοντας εκτός της αίθουσας, όπου θα πραγματοποιείται η συνεδρίαση και δύο από τα μέλη θα καταθέσουν ένα πολιτικό κείμενο αιτιολόγησης της αποχής. Σημειώνεται από τους ίδιους επίσης ότι «αν χρειαστεί να μπούμε, θα μας ενημερώσουν οι των έσω».

Στόχος είναι να μπλοκαριστεί η συζήτηση για την εξαίρεση του Στέφανου Κασσελάκη από τη διεκδίκηση της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ από τη στιγμή που δεν θα υπάρχει απαρτία.

Τι αναφέρει το sms των «Kasselistas»

«Προς τα μέλη της Κ.Ε.: Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το Σάββατο 12/12/24 στο ξενοδοχείο Wyndham, Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, Μεταξουργείο, ώρα έναρξης 11:00. Μέχρι στιγμής γίνεται κινητοποίηση στα μέλη να έρθουν από έξω ήρεμα και με συνθήματα. Εμείς της ΚΕ Κασσελάκη θα πάμε χωρίς να παραλάβουμε καρτελάκι και θα μείνουμε έξω μαζί σας.

Δύο από εμάς θα καταθέσουμε ένα πολιτικό κείμενο αιτιολόγησης της αποχής. Αν χρειαστεί να μπούμε, θα μας ενημερώσουν οι των έσω. Θέλουν 150 συνέδρους για απαρτία. Οι 163 αποκλείεται να έχουν προσέλθει από όλη την Ελλάδα. Οπότε πάμε να χτυπήσουμε τη μη απαρτία. Ενημερώστε τους κοντινούς σας με κάθε ΟΜ για να γίνει κινητοποίηση.

Ο σταθμός του προαστιακού είναι πολύ κοντά με τα πόδια. Για όποιον θέλει να έρθει με τρένο Σταθμό Λαρίσης, πλατεία Καραϊσκάκη.»

Απάντηση Κασσελάκη και κατηγορίες για προβοκάτσια

Τα σενάρια για το κάλεσμα των οπαδών του Στέφανου Κασσελάκη, σχολίασε ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από τον λογαριασμό του στο Χ, κάνοντας λόγο για «προβοκάτσια» ενώ τονίζει ότι αποδοκιμάζει τέτοιες ενέργειες.

Δείτε την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Σχετικές ειδήσεις