Ανδρουλάκης: «Τα καλύτερα ξεκινούν από τη Δευτέρα - Οι συνυποψήφιοί μου θα έχουν ρόλο»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ήταν καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου υπενθύμισε ότι ο ίδιος πρότεινε συνθετικά όργανα με ανοιχτά ψηφοδέλτια χωρίς κανέναν να αποκλείεται ανεξαρτήτως θέσης που έλαβε το 2021. «Το ίδιο θα γίνει και τώρα. Οι συνυποψήφιοί μου θα είναι στην ομάδα κρούσης την επόμενη μέρα και μαζί με άλλους, θα σχεδιάσουμε το μέλλον του ΠΑΣΟΚ», ξεκαθάρισε.

«Είμαστε ένας αυτόνομος πόλος και από τη Δευτέρα θα έχουμε όλοι μια πίστη ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν. Τα δύσκολα είναι πίσω μας, τα καλύτερα είναι μπροστά μας», υπογράμμισε.

Ξεκαθάρισε, δε, για ακόμη μια φορά, ότι «χρέος του ΠΑΣΟΚ είναι να κοιτάξει την κεντροαριστερά και να πείσει την κοινωνία. Όποιος σχεδιάζει παρασκηνικά, έχει λάθος προσέγγιση».

«Η δημοκρατική παράταξη θα ανασυσταθεί στην κοινωνία», πρόσθεσε.

Σχετικά με την ακύρωση του Debate με τον Χάρη Δούκα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό, καθώς έχει συμμετάσχει σε άλλες 6 πολιτικές τηλεμαχίες, και επανέλαβε ότι η ακύρωση έλεγε λόγω του... κανονίσματος δημοτικού συμβουλίου στην Αθήνα από τον αντίπαλό του.

«Έγιναν λάθη τα οποία θα διορθώσουμε», κατέληξε ο Νίκος Ανδρουλάκης, απαντώντας σε ερώτηση για την αυτοκριτική του.