Δια ζώσης η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, απορρίφθηκε η πρόταση αναβολής των «Κασσελίστας»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ 
Eurokinissi

Κανονικά και διά ζώσης θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, το Σάββατο, πάρα την προσπάθεια που κατέβαλαν τα στελέχη που τον υποστηρίζουν ώστε να αναβληθεί και να πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή, πιο ήρεμη.

Η πρόταση κατατέθηκε από τον Νίκο Σκορίνη. Περιλάμβανε, χωρίς ο Στέφανος Κασσελάκης να αποσύρει το εξώδικο, να μαζευτούν οι υποψήφιοι πρόεδροι και μετά να αποφασιστεί η σύγκληση του οργάνου, προς εκτόνωση της κατάστασης. Επομένως, ο Παναγιώτης Ρήγας αποφάσισε να απέχει από τη συνεδρίαση του οργάνου - όπως και τα υπόλοιπα στελέχη που τον στηρίζουν, δηλαδή η Θεοδώρα Τζάκρη και η Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Λευκό ως προς την αναβολή και υπέρ στην εισήγηση του οργάνου, ψήφισε ο Παύλος Πολάκης. Λευκό ψήφισε και ο γραμματέας της νεολαίας, Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος. Απούσες από τη συνεδρίαση ήταν η Ρένα Δούρου και η Μαρία Κουβέλη.

Η Πολιτική Γραμματεία, εμμένει στην πολιτική απόφαση για το εξώδικο Κασσελάκη, δηλαδή ότι «επιστρέφεται ως απαράδεκτο».

Έτσι, δεν θα υπάρξει κάποια εισήγηση και η συζήτηση στην Κεντρική Επιτροπή για την αντιμετώπιση του, επομένως η συζήτηση θα ξεκινήσει από το μηδέν και το όργανο θα αποφασίσει μόνο του.