ΠΑΣΟΚ: Το παρασκήνιο πίσω από τη δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου

Αντίστροφη μέτρηση για τις κάλπες του ΠΑΣΟΚ προκειμένου τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος να ψηφίσουν για τον νέο αρχηγό.

ΠΑΣΟΚ: Το παρασκήνιο πίσω από τη δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου
1'

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έκανε παρέμβαση ένα εικοσιετράωρο πριν τον δεύτερο γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, μέσω ανάρτησης στα social media. Προέτρεψε τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές, τονίζοντας ότι «το μέλλον της Ελλάδας βρίσκεται στα χέρια μας» και ότι μπορεί να διαμορφωθεί ένα «διαφορετικό και καλύτερο μέλλον για όλους».

Επεσήμανε ότι με τη μαζική συμμετοχή των πολιτών ανοίγεται ο δρόμος για πρόοδο και υπογράμμισε πως «το ΠΑΣΟΚ ήταν και πρέπει να ξαναγίνει δύναμη Αλλαγής». Επιπλέον, ανέφερε ότι «έχουμε την επιλογή και πρέπει να την κάνουμε πράξη».

Η ανάρτηση αυτή αναδημοσιεύθηκε από τον Χάρη Δούκα, υποψήφιο για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος παρέθεσε τη φράση του Παπανδρέου, τονίζοντας ότι η «μάχη για την Προοδευτική Παράταξη είναι μάχη για τη Δημοκρατία» και ότι «το μέλλον βρίσκεται στα χέρια των προοδευτικών πολιτών». Ο Δούκας σχολίασε επίσης: «Γιώργο, πάμε για την Αλλαγή!».

Νωρίτερα, ο Δημήτρης Κουρέτας, περιφερειάρχης Θεσσαλίας, είχε δηλώσει τη στήριξή του στον Νίκο Ανδρουλάκη, ενώ η Νάντια Γιαννακοπούλου εξέφρασε τη στήριξή της στον Χάρη Δούκα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή