ΣΥΡΙΖΑ: Μπουλέκος κατά Τζάκρη και στη μέση... Γλέζος

Εκρηκτικό είναι το κλίμα στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Σκληρή επίθεση εναντίον της Θεοδώρας Τζάκρη, εξαπέλυσε ο Γιάννης Μπουλέκος, απαντώντας στην «εμπρηστική» -όπως τη χαρακτηρίζουν μέλη του οργάνου- ομιλία της βουλευτή Πέλλας.

«Δεν μπορεί να έχει θέση ευθύνης όπως την θέση του Γραμματέα της ΚΟ ένας άνθρωπος που υπονομεύει το ίδιο το κόμμα», σημείωσε το νεαρό μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, ζητώντας το επί της ουσίας την αποπομπή της από τη θέση που κατέχει.

Απευθυνόμενος προς τη Θεοδώρα Τζάκρη -η οποία αναφέρθηκε στον Μανώλη Γλέζο, ο Γιάννης Μπουλέκος φέρεται να είπε πως «πρέπει να έχει τουλάχιστον θράσος αυτοί που μιλούν για κουκουλοφόρους ο Μανώλης Γλέζος τιμούσε τα λάβαρα της Αριστεράς και διώχθηκε για τις ιδέες του από του κουκουλοφόρους».

Σύμφωνα με πληροφορίες, σημείωσε πως «δεν μπορεί να έχει θέση ευθύνης όπως την θέση του Γραμματέα της ΚΟ ένας άνθρωπος που υπονομεύει το ίδιο το κόμμα».

Ρώτησε τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής αν θα δεχόμασταν ένα απλό μέλος για υποψήφιο, «αν είχε πετάξει τους τόνους λάσπη που έχει πετάξει στο κόμμα ο Στέφανος Κασσελακης». Παράλληλα, κατήγγειλε τον έκπτωτο πρόεδρο για σχέδιο διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας από την Επιτροπή Δεοντολογίας να επιληφθεί για τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που υπονόμευσαν την Συλλογική Λειτουργία του Κόμματος

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σήμερα αλλάζει σελίδα προχωρά μπροστά ανακόπτει τα σχέδια συρρίκνωσης και απαξίωσης. Τα κεφάλια ψιλά σύντροφοι τα λάβαρα της αριστεράς σηκωμένα πιο πολλά από ποτέ», ανέφερε στο κλείσιμο του.