Το «ευχαριστώ» του Νίκου Χαρδαλιά για τον ένα χρόνο από την εκλογική του νίκη

Στις 3 Δεκεμβρίου, η παρουσίαση των μεγάλων έργων σε όλη την Αττική

«Ένας χρόνος - Mια οικογένεια - Mια ομάδα - H Αττική Μπροστά», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

Με μία ξεχωριστή εκδήλωση γιόρτασε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, τη συμπλήρωση ενός έτους από την εκλογική του νίκη τον Οκτώβριο του 2023 που τον οδήγησε στο τιμόνι της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας.

«Ένας χρόνος – Μια οικογένεια – Μια ομάδα», ήταν το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής που θέλησε, με τον τρόπο αυτό, να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και να τιμήσει τους ανθρώπους που πορεύτηκαν δίπλα του, όλους αυτούς τους μήνες, από την αρχή της προεκλογικής του εκστρατείας πέρυσι μέχρι και σήμερα.

Δεκάδες στενοί του συνεργάτες –παλαιοί και νέοι, στελέχη της παράταξης και υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλια, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Περιφερειάρχη, το βράδυ της Παρασκευής, δίνοντας δυναμικό «παρών» στην ιδιαίτερη αυτή εκδήλωση για τον έναν χρόνο από τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 που έδωσαν στον Νίκο Χαρδαλιά την ξεκάθαρη εντολή για την Περιφέρεια Αττικής με ποσοστό 46,75% από τον πρώτο, μάλιστα, γύρο.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς. Σε όλους εκείνους που μαζί βρεθήκαμε στο πεδίο, στις γειτονιές, που συγκινηθήκαμε, που αισθανθήκαμε τη δύναμη μιας προσπάθειας που ήταν ξεχωριστή. Η προσωπική επαφή είναι ό,τι πιο σημαντικό. Στο τέλος αυτής της διαδρομής, θέλω όλοι μας να μπορούμε να κοιταζόμαστε στα μάτια. Όπως ακριβώς όταν ξεκινήσαμε», ανέφερε ο Περιφερειάρχης Αττικής στον χαιρετισμό του.

Στις 3 Δεκεμβρίου, η παρουσίαση των μεγάλων έργων σε όλη την Αττική

Ο Νίκος Χαρδαλιάς επανέλαβε την ισχυρή του βούληση για έργα πνοής σε όλο το Λεκανοπέδιο, με σαφές σχέδιο, συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα και εξασφαλισμένους πόρους. Όπως, μάλιστα, ανακοίνωσε, στις 3 Δεκεμβρίου σε μία μεγάλη εκδήλωση στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, θα ανακοινώσει τα δεκάδες έργα τα οποία η Περιφέρεια Αττικής θα υλοποιήσει και στους 66 Δήμους της Αττικής, μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου του 2028. «Έργα με συγκεκριμένο «πρόσωπο» για την κάθε γειτονιά, για τα οποία θα πούμε πότε ξεκινάμε, πώς θα τα χρηματοδοτήσουμε και το κυριότερο πότε θα τα παραδίδουμε στους πολίτες», τόνισε.

«Δεν επιθυμώ να είμαι ευχάριστος, αλλά χρήσιμος - Ο λόγος για τον οποίο αγωνιζόμαστε είναι ο άνθρωπος»

Ο Περιφερειάρχης υπογράμμισε ότι η αναπτυξιακή δυναμική της Αττικής και η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών αποτελεί την πρώτη και βασική του προτεραιότητα. «Αυτό που μας χαρακτηρίζει, είναι αυτό που λέω από την πρώτη ημέρα. Δεν επιθυμώ να είμαι ευχάριστος, αλλά χρήσιμος. Ποτέ δεν θα υποσχεθώ πράγματα, τα οποία δεν μπορώ να υλοποιήσω. Γιατί, ο λόγος για τον οποίο αγωνιζόμαστε είναι οι συμπολίτες μας, οι αγωνίες τους, οι ανησυχίες τους, οι γειτονιές μας και στους 66 Δήμους της Αττικής μας. Προχωράμε σταθερά μπροστά!», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά, στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την εορταστική εκδήλωση: