Πολάκης για εκλογές ΠΑΣΟΚ: «Δεν συνιστά αλλαγή πορείας – Αναδεικνύεται η ανάγκη για μεγάλο ΣΥΡΙΖΑ»

Το σχόλιο του Παύλου Πολάκη για τη νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

Πολάκης για εκλογές ΠΑΣΟΚ: «Δεν συνιστά αλλαγή πορείας – Αναδεικνύεται η ανάγκη για μεγάλο ΣΥΡΙΖΑ»
INTIME.
1'

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος για την προεδρία, Παύλος Πολάκης, τοποθετήθηκε σχετικά με το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ και την επανεκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη.

Μεταξύ άλλων, «τόνισε ότι δεν συνιστά αλλαγή πορείας», αποστέλλοντας το μήνυμα ότι «αναδεικνύεται η ανάγκη για έναν μεγάλο ΣΥΡΙΖΑ».

Η δήλωση του Παύλου Πολάκη:

«Η ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάδειξης ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, παρά τη μαζικότητα της συμμετοχής, από τη μία δεν συνιστά αλλαγή πορείας εντός της εν γένει προοδευτικής και δημοκρατικής παράταξης, από την άλλη βάζει στο αρχείο ευρύτερα σενάρια και σχέδια ανακατατάξεων στον ευρύτερο πολιτικό χώρο.

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, αναδεικνύεται η ανάγκη για έναν μεγάλο ΣΥΡΙΖΑ, με πρόγραμμα και σχέδιο για το αύριο της χώρας, πολιτικό όχημα και κορμό της συμμαχίας εκείνης που θα εγγυηθεί την υλοποίηση του νέου κοινωνικού συμβολαίου της επόμενης δεκαετίας προς όφελος των πολλών! Δηλαδή των δυνάμεων της εργασίας, της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας, του αγροτικού κόσμου και της νεολαίας μας.

Με τα μάτια στραμμένα στην κοινωνία, σήμερα για την αντιπολίτευση που έχει ανάγκη ο τόπος και αύριο για τα στιβαρά χέρια που θα κρατούν το “τιμόνι” της χώρας, προχωράμε στο χτίσιμο του νέου ΣΥΡΙΖΑ, ως ατμομηχανή της αλλαγής που έχει ανάγκη ο λαός… και είναι προ των πυλών».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή