Καρχιμάκης και Τσουκαλάς στο επιτελείο Ανδρουλάκη - Οι πρώτες αλλαγές μετά τις εκλογές

Ο Νίκος Ανδρουλάκης «ανοίγει» τον κύκλο των στενών συνεργατών του μία μόλις ημέρα μετά τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ
Αρχείου - Eurokinissi

Διευρύνεται το επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη μετά τη μεγάλη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, καθώς σύμφωνα με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, εντάσσονται τα πρόσωπα των Κώστα Τσουκαλά και Λευτέρη Καρχιμάκη.

Να σημειωθεί πως μέχρι πρότινος, όσο δηλαδή ο Νίκος Ανδρουλάκης ήταν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δεχόταν σειρά κατηγοριών ότι δεν «άνοιγε» τον κύκλο των στενών συνεργατών του. Πρόκειται για τα «μεμπτά» σημεία που πολλά πρόσωπα τόσο εντός όσο και εκτός του κόμματος του χρέωναν. Τώρα όμως, μία μόλις μέρα μετά τη θριαμβευτική νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές, ο Νίκος Ανδρουλάκης φαίνεται πως έχει ξεκινήσει τις αλλαγές, έχοντας λάβει υπόψη του τα όσα του καταλόγιζαν.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Λευτέρης Καρχιμάκης, γιος του Μιχάλη Καρχιμάκη που διετέλεσε γραμματέας στις παλαιές εποχές του ΠΑΣΟΚ, προορίζεται για τη θέση του Γραμματέα του κόμματος. Την ίδια ώρα όμως, εξίσου ισχυρή επιλογή για τη θέση αυτή είναι και ο γνωστός εργατολόγος, Κώστας Τσουκαλάς, ο οποίος ήταν και υποψήφιος ευρωβουλευτής. Μάλιστα, ο τελευταίος ακούγεται ότι θα θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες βουλευτικές εκλογές στην ανατολική Αττική.

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ προβλέπουν ότι μέσα στις επόμενες μέρες ο κ. Ανδρουλάκης θα έχει επικοινωνία με τους συνυποψηφίους του καθώς και με βουλευτές και στελέχη του κόμματος, που τον συνόδευσαν από το πολιτικό του γραφείο χθες στη Χαριλάου Τρικούπη για τα επινίκια.

Σχετικές ειδήσεις