Ξεκάθαρος ο Μαρινάκης για το μεταναστευτικό: «Έχουμε επιλέξει τον δρόμο της υπευθυνότητας»

Η απάντηση του Παύλου Μαρινάκη στις αιχμές της Αφροδίτης Λατινοπούλου
INTIME.

Κατά τη σημερινή (14/10) ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, απάντησε στις αιχμές της προέδρου της «Φωνής Λογικής», Αφροδίτης Λατινοπούλου κατά της ΝΔ και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ειδικότερα, ζητήθηκε από τον Παύλο Μαρινάκη ένα σχόλιο «για τα όσα είπε η κ. Λατινοπούλου. Είπε χαρακτηριστικά πως η Νέα Δημοκρατία, πλέον δεν είναι αυτή που γνωρίζαμε μέχρι πρότινος, μάλιστα χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό "αριστερή ψυχούλα"».

Ο Παύλος Μαρινάκης απάντησε πως «Είναι πάρα πολύ κρίσιμη η περίοδος που διανύουμε και όχι μόνο ως προς τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες, αλλά και ως προς την γενικότερη κατάσταση, γεωπολιτικά, για να έχουμε στη χώρα μας πολιτικούς που η ρητορική τους και οι αποστροφές τους, παραπέμπουν σε ριάλιτι προηγούμενων δεκαετιών, έτσι; Είναι νομίζω πιο σοβαρή υπόθεση, αλλά εν πάση περιπτώσει δικαίωμά τους να χρησιμοποιούν τέτοιες εκφράσεις. Τώρα, για το αν μπορεί η κ. Λατινοπούλου να μας πει ποια είναι η Νέα Δημοκρατία, το θεωρώ και λίγο, έτσι, υπερβολικό, γιατί η κ. Λατινοπούλου, μετά την εκλογή της στο Ευρωκοινοβούλιο, δεν επέλεξε να ενταχθεί στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, ούτε καν στο κόμμα της κ. Μελόνι, αλλά πήγε και συντάχθηκε με τον Όρμπαν και την Λεπέν.

»Η κ. Λατινοπούλου επισήμως ανήκει στην Ευρωπαϊκή Άκρα Δεξιά. Τώρα πως γίνεται ένας μέλος της Ευρωπαϊκής Άκρας Δεξιάς, να μας λέει ποια είναι και ποια δεν είναι η Νέα Δημοκρατία, δεν ξέρω πως μπορεί να συμβαίνει.

»Εν πάση περιπτώσει, επειδή γίνεται και πολύ συζήτηση για το μεταναστευτικό και ακούω, έτσι και μια κριτική από τα κόμματα αυτά, τα ακροδεξιά δηλαδή κόμματα, εντός και εκτός Ελλάδος, για το μεταναστευτικό, εμείς προτιμούμε τον δρόμο της ευθύνης και του αποτελέσματος.

»Δηλαδή η πολιτική Μητσοτάκη, μειώνει τους διαμένοντες στην χώρα κατά 85%. Από 90.000 και κάτι, πήγε 21.000 και από 130 δομές έχουμε 33 δομές. Αυτά τα οποία προτείνει η κ. Λατινοπούλου και οι ομοϊδεάτες της, που μαζί έχουν αυτή την ευρωομάδα, αν εφαρμοστούν από την Ελλάδα, πέραν του ότι δεν θα έχουν αποτέλεσμα, η Ελλάδα ουσιαστικά τίθεται εκτός Ευρώπης. Ας διαβάσουνε λίγο τι προβλέπεται και ας δουν και τα αποτελέσματα της χώρας και ας μιλήσουν και με κατοίκους, κυρίως των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου».

Σχετικές ειδήσεις