Παύλος Μαρινάκης: Δεν εκπλησσόμαστε από τις «δημοκρατικές» διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ

Τι ανέφερε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ
INTIME NEWS

Αναφορά στις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης το μεσημέρι της Δευτέρας (14/10) κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. Ο Παύλος Μαρινάκης ανέφερε χαρακτηριστικά πως όσοι τους ξέρουμε από τα Πανεπιστήμια δεν εκπλησσόμαστε καθόλου για τις «δημοκρατικές» διαδικασίες του κόμματος.

«Μόνο θετικά μπορούν να αναγνωστούν τέτοιες διαδικασίες, να συγχαρώ και εγώ τον κ. Ανδρουλάκη για την επανεκλογή του, το έκανε χθες μέσω τηλεφωνικής του επικοινωνίας και ο πρωθυπουργός, νομίζω ότι επίκειται και μία συνάντηση, μένει να κανονιστεί μέσω των γραφείων τους, ήταν θετικό το κλίμα στην επικοινωνία των δύο ανδρών. Ύστερα από ένα μεγάλο κύκλο στο ΠΑΣΟΚ, δεν άλλαξε το πρόσωπο στην ηγεσία του κόμματος, μένει να δούμε εάν θα αλλάξουν οι πολιτικές και κατά πόσο το ΠΑΣΟΚ θα καταθέσει μία εναλλακτική και κοστολογημένη πρόταση και θα απομακρυνθεί από το “όχι σε όλα” της προηγούμενης περιόδου», ανέφερε ο Παύλος Μαρινάκης απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν στο κόμα της αξιωματικής αντιποιλίτευσης τόνισε ότι «βλέπω κάποιοι να εκπλήσσονται από τις “δημοκρατικές” διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ, όσοι τους ξέρουμε από τα Πανεπιστήμια δεν εκπλησσόμαστε καθόλου».

Σχετικές ειδήσεις