Τη σκεπαστή αγορά Καλλιθέας επισκέφθηκε ο Φάμελλος

«Πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να αλλάξει και να δυναμώσει για να παλέψει για τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών. Και σας θέλουμε όλους και όλες να συμμετέχετε. Και εγώ θα εγγυηθώ ότι θα ξαναχτίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ μαζί σας» είπε σε πολίτες.

Τη σκεπαστή αγορά της Καλλιθέας και τις επιχειρήσεις στους γύρω δρόμους επισκέφθηκε το πρωί ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει σχετικά με την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Φάμελλος συνομίλησε με επαγγελματίες «οι οποίοι του εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τη χαμηλή κίνηση στην αγορά λόγω της πολύ χαμηλής αγοραστικής δύναμης, ενώ οι καταναλωτές ανέδειξαν το σοβαρότατο ζήτημα της ακρίβειας». Δήλωσε ότι βρίσκεται στο πλευρό τους μαζί με όλα τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να αλλάξει και να δυναμώσει για να παλέψει για τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών. Και σας θέλουμε όλους και όλες να συμμετέχετε. Και εγώ θα εγγυηθώ ότι θα ξαναχτίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ μαζί σας. Γιατί τα μεγάλα προβλήματα δεν είναι στα γραφεία των κομμάτων, αλλά στο πρόβλημα επιβίωσης των πολιτών και της αγοράς», είπε μιλώντας με πολίτες.

Τον κ. Φάμελλο συνόδευσε ο βουλευτής Χρήστος Γιαννούλης και «δεκάδες μέλη» της τοπικής Οργάνωσης Μελών.