Νέα κοινή επανεμφάνιση Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά

Οι Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής δίνουν το «παρών» στην απονομή των βραβείων  «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Παρακολουθήστε ζωντανά την εκδήλωση.
Χάρης Γκίκας / NEWSBOMB.GR.

Στην αποψινή (14/10) απονομή των βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών παρευρίσκονται –μεταξύ άλλων– και οι πρώην πρωθυπουργοί, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς.

Η μεγάλη γιορτή του επιχειρείν διεξάγεται στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», στην αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος».

Φωτορεπορτάζ: Χάρης Γκίκας

Την εκδήλωση χαιρετίζουν ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, ενώ τα βραβεία θα απονείμουν υπουργοί, βουλευτές και εκπρόσωποι κομμάτων. Θα παραστούν, επίσης, εκπρόσωποι επιχειρηματικών ομίλων, πρόεδροι και μέλη διοίκησης επιμελητηρίων, καθώς και φορέων και κοινωνικών εταίρων.

Δείτε LIVE την εκδήλωση:

Όπως κατέγραψε ο φακός του Newsbomb.gr, οι πρώην πρωθυπουργοί είχαν χειραψία και συζήτηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, τον επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά, την αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγας Γεροβασίλη, τον Υπουργό Ανάπτυξης, Τάκη Θεοδωρικάκο αλλά και τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη.