Η επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ: Τα σενάρια για Αντιπρόεδρο και Γραμματέα – Ο ρόλος του Παύλου Γερουλάνου

Οι ζυμώσεις, τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα για θέσεις ευθύνης της επομένης της επανεκλογής του Νίκου Ανδρουλάκη στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Ο ρόλος των Χάρη Δούκα, Παύλου Γερουλάνου, και Άννας Διαμαντοπούλου.

Η επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ: Τα σενάρια για Αντιπρόεδρο και Γραμματέα – Ο ρόλος του Παύλου Γερουλάνου
INTIME.
1'

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, έχοντας λάβει εντολή συνέχειας μετά τη χθεσινή του (13/10) εκλογική νίκη έναντι του Χάρη Δούκα στον β’ γύρο της εσωκομματικής κάλπης του ΠΑΣΟΚ για την ηγεσία, φαίνεται ότι θα λάβει υπόψη τις «φωνές» εντός της Χαριλάου Τρικούπη για «άνοιγμα» της βεντάλιας μέσω της αξιοποίησης στελεχών όλων των… αποχρώσεων.

Μάλιστα, εν μέσω σεναρίων ότι ο κ. Ανδρουλάκης έχει δεχθεί εισηγήσεις να ορίσει Αντιπρόεδρο τον Παύλο Γερουλάνο, ο τελευταίος φέρεται να έχει ήδη αναλάβει τον ρόλο του άτυπου Υπουργού Οικονομικών, όπως μεταδόθηκε από το ACTION24.

Επιπλέον, για τη θέση του Γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας, στην οποία βρίσκεται τυπικά η βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη, καθώς τον Ιούλιο είχε θέσει στην ηγεσία την παραίτησή της, προορίζεται ο Πάρις Κουκουλόπουλος. Ακόμη, ο Παύλος Χρηστίδης έχει προκριθεί για τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή