ΣΥΡΙΖΑ – «Βολές» Γεροβασίλη: «Ο Κασσελάκης έχει σχέδιο να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ»

«Δεν ξέρω μέχρι πού θα πάει το σχέδιο του Στέφανου Κασσελάκη για διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ», υπογράμμισε η Όλγα Γεροβασίλη, αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα. «Όλα έγιναν όπως έπρεπε, βάσει Καταστατικού», ανέφερε για το «μπλόκο» στον Στέφανο Κασσελάκη για τις εσωκομματικές εκλογές.

ΣΥΡΙΖΑ – «Βολές» Γεροβασίλη: «Ο Κασσελάκης έχει σχέδιο να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ»
EUROKINISSI.
1'

«Το κόμμα έκρινε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να το εκπροσωπήσει ως Πρόεδρος. Πώς θα κατέβαινε ξανά; Τα λάθη του είναι επιθετικά, είναι δυνατόν να θέλει να κατέβει ξανά υποψήφιος; Βγήκε εχθές προκλητικά, στοχοποιώντας εργαζόμενους. Απαξίωσε το κόμμα, τους ανθρώπους, τον μηχανισμό και θέλει να ηγηθεί. Αυτό είναι θράσος», υπογράμμισε η Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας σήμερα (16/10) στο MEGA για τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα.

«Όλα έγιναν όπως έπρεπε, βάσει Καταστατικού», προσέθεσε μεταξύ άλλων, ενώ, υπογράμμισε πως «εκτιμώ ότι όλα θα γίνουν κανονικά», απαντώντας σε ερώτηση για την πραγματοποίηση του Συνεδρίου. «Δεν πρέπει να επιτρέψουμε προβοκάτσιες, οφείλουμε να προχωρήσουμε κανονικά», επεσήμανε ακόμη.

«Ήδη έχει κριθεί, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα είναι υποψήφιος»

«Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα είναι υποψήφιος, δεν μπορεί, έχει ήδη κριθεί αυτό από την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής. Μέλος είναι, Πρόεδρος δεν είναι».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή