Παύλος Μαρινάκης για τα παραλίγο «Τέμπη» στο κέντρο της Αθήνας: «Υπερβολικά όσα γράφτηκαν»

Η ενημέρωση εφ΄όλης της ύλης από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο 

Παύλος Μαρινάκης για τα παραλίγο «Τέμπη» στο κέντρο της Αθήνας: «Υπερβολικά όσα γράφτηκαν»
1'

«Λείπει αποτελεσματική επιστροφή επιστροφών από την ευρωπαϊκή μεταναστευτική πολιτική» , είπε ο Παύλος Μαρινάκης στην ενημέρωση συντακτών επαναλαμβάνοντας τη δήλωση Μητσοτάκη κατά την άφιξη στη Σύνοδο στις Βρυξέλλες.

Κατά τα λοιπά αναφέρθηκε στις ανακοινώσεις του οικονομικού επιτελείου, ζητήματα του υπουργείου Μεταφορών αλλά και σε θέματα του υπουργείου Υγείας.

Σε σχετική ερώτηση χαρακτήρισε «τζάμπα πατριωτισμό» τις κορώνες που δεν οδηγούν πουθενά στα εθνικά θέματα.

Για το περιστατικό με τα παραλίγο «Τέμπη» στο κέντρο της Αθήνας απάντησε: «Ακόμη και αν εισερχόταν στη γραμμή του Μετρό δεν θα σφήνωνε. Υπερβολικά όσα γράφτηκαν»

Ερωτώμενος για τις χθεσινές δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά απάντησε:

«Οι απόψεις του πρώην πρωθυπουργού είναι γνωστές. ‘Υπάρχει έσω και μισή δήλωση κυβερνητικού στελέχους που να υποδηλώνει υποχωρητικότητα;’. Ελλάδα και Κύπρος πορεύονται μαζί. Η λύση για το Κυριακό αποτελεί εθνική μας θέση. Η επανέναρξη του διαλόγου με την Τουρκία έχει θετικά αποτελέσματα στην έστω και άτυπη επανέναρξη του διαλόγου για το Κυριακό. Δεν υπάρχει λοιπόν ζήτημα. Κορυφαία προτεραιότητα για την κυβέρνηση η επίλυση του Κυπριακού. Θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε μαζί με την Κύπρο»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή