Παντρεύεται αύριο ο Χάρης Δούκας: Πού θα γίνει ο γάμος - Ποιοι οι καλεσμένοι

Ποια είναι η Γεωργία Πολυτάνου 

Ο Χάρης Δούκας παντρεύεται την αγαπημένη του Γεωργία Πολυτάνου αύριο (19/10) στην Θήβα στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη Καλοκτένη.

Η Γεωργία Πολυτάνου είναι διεθνολόγος και «ήρεμη δύναμη» όπως την αποκαλούν, αφού στηρίζει πάντα διακριτικά τον Χάρη Δούκα.

«Είναι μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή για εμάς. Ανυπομονούμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί με τις οικογένειες μας και τους φίλους μας», είπε η μέλλουσα σύζυγος του Χάρη Δούκα.

Ο Χάρης Δούκας και η Γεωργία Πολυτάνου συγκατοικούν σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Γκάζι και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, υπάρχει η επιθυμία να μετακομίσουν ακόμη πιο κοντά στο κέντρο της Αθήνας, μέσα στους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Buongiorno» μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, ακόμα έχει καλέσει στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Μεταξύ αυτών ο Γιώργος Παπανδρέου. Καλεσμένος είναι και ο Κώστας Ζαχαριάδης που τον στήριξε στον αγώνα για τον Δήμο Αθηναίων.

Κουμπάροι του Χάρη Δούκα και της Γεωργίας θα είναι ο Λάζαρος Καραούλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ η Ιωάννα Χριστοπούλου – Κόντη, φίλη της νύφης, και ο Κωνσταντίνος Πανδής, από τους στενότερους συνεργάτες του δημάρχου Αθηνών.

Που θα γίνει η δεξίωση

Η δεξίωση θα γίνει σε διαφορετική τοποθεσία από τον γάμο και συγκεκριμένα θα γίνει στην Αττική σε ένα κτήμα κοντά στις Αφίδνες. Δηλαδή είναι 60 χιλιόμετρα και σχεδόν μία ώρα απόσταση από την εκκλησία

Σχετικές ειδήσεις