Γκλέτσος για παραπομπή στο πειθαρχικό: Εκεί που μας χρωστάγανε, θέλουν να μας πάρουν και το βόδι

«Εκεί που μας χρωστάγανε, τώρα θέλουν να μας πάρουν και το βόδι», ήταν το σχόλιο του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Απόστολου Γκλέτσου για την παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος μετά από αίτημα 12 μελών της ΚΕ, που πρόσκεινται στον Στέφανο Κασσελάκη.

Γκλέτσος για παραπομπή στο πειθαρχικό: Εκεί που μας χρωστάγανε, θέλουν να μας πάρουν και το βόδι
2'

«Μετά τις κουκούλες και τα μαύρα ταμεία τώρα μας πάνε και στην επιτροπή δεοντολογίας. Εντάξει, εάν χρειαστεί να πάω και στην επιτροπή να απολογηθώ θα το κάνω κι αυτό, θα το ζήσω και αυτό», δήλωσε ο κ. Γκλέτσος μιλώντας στο Action.

Ερωτηθείς για τις διαδικασίες έως τις εσωκομματικές εκλογές, διευκρίνισε ότι δεν γνωρίζει και τόσο καλά τα του καταστατικού καθώς είναι πολιτικός και όχι «ειδικός συριζολόγος».

Τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής ντιμπέιτ και πρόσθεσε πως ο κάθε υποψήφιος καταθέτει το βιογραφικό του.

«Έχω στο βιογραφικό μου πως ό,τι λέω το κάνω και είμαι πολύ διεκδικητικός», σημείωσε ο κ. Γκλέτσος.

Πυρά Βασιλειάδη κατά Κασσελάκη: «Θέλει να μικρύνει τον ΣΥΡΙΖΑ»

Σφοδρά πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε από την ίδια εκπομπή ο Γιώργος Βασιλειάδης λέγοντας πως έχει μια «μικρή αλλεργία» με τις διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ και πως πολύ συγκεκριμένοι λόγοι τον οδήγησαν εκτός της εκλογικής διαδικασίας με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Πρόσθεσε πως αυτές τις ημέρες γίνεται ορατό πως εξυφαίνεται και υλοποιείται σχέδιο Κασσελάκη για να μικρύνει όσο το δυνατό περισσότερο τον ΣΥΡΙΖΑ «για να φτιάξει το δικό του κόμμα, όλες του οι κινήσεις προς αυτό κατατείνουν».

Τζανακόπουλος: Φέρουμε κι εμείς τις δικές μας ευθύνες

Τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε και ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Η κρίση που υπάρχει στον ευρύτερο χώρο και στον ΣΥΡΙΖΑ δεν μας αφήνει κι εμάς αλώβητους. Υπήρξαμε κι εμείς στελέχη πρώτης γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ για πάρα πολλά χρόνια και με αυτή την έννοια φέρουμε κι εμείς τις δικές μας ευθύνες για την κατάληξη που είχαν τα πράγματα», τόνισε στο Action.

Στην ερώτηση εάν τελικά έπρεπε τα στελέχη της Νέας Αριστεράς να μην αποχωρήσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε αρνητικά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «και τι να κάνουμε πόλεμο χαρακωμάτων για να διώξουμε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ; Όχι, δεν θα μπορούσαμε».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή