Παύλος Πολάκης: Περιοδεία σε Λακωνία, Αρκαδία και Αργολίδα - Επίσκεψη στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο

Μεγάλη συμμετοχή στις ομιλίες του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Παύλος Πολάκης: Περιοδεία σε Λακωνία, Αρκαδία και Αργολίδα - Επίσκεψη στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο
1'

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το πρόγραμμα περιοδειών του υποψήφιου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Παύλου Πολάκη στην επαρχία. Αυτή τη φορά στους Νομούς Λακωνίας, Αρκαδίας και Αργολίδας.

Η περιοδεία ξεκίνησε την Παρασκευή 18/10 το απόγευμα από τη Σπάρτη, με πέρασμα από το κέντρο της πόλης, συνέντευξη Τύπου σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης και ομιλία σε στελέχη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. σε κεντρικό καφέ της Σπάρτης.

Το Σάββατο 19/10 το πρωί ο Παύλος Πολάκης βρέθηκε στην Τρίπολη, όπου επισκέφθηκε το Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο της πόλης. Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με γιατρούς και προσωπικό του ιδρύματος, συνεκτιμώντας μαζί τους την δύσκολη σημερινή κατάσταση της μονάδας, 5 χρόνια μετά τις προσπάθειες που ο ίδιος ως αν. Υπουργός Υγείας είχε κάνει για ενίσχυση και αναβάθμιση του Νοσοκομείου.

Η επίσκεψη του υποψηφίου Προέδρου στην Τρίπολη συνεχίστηκε με περιοδεία στο κέντρο της πόλης, όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με πολύ κόσμο, ενώ κατέληξε σε μεγάλη συγκέντρωση και ζωντανή συζήτηση με μέλη και φίλους του κόμματος στο «Μεγάλο Καφενείο» της Τρίπολης.

Στη συνέχεια, το απόγευμα ο Παύλος Πολάκης βρέθηκε στο Άργος και πραγματοποίησε μια μαζικότατη συγκέντρωση και ομιλία στο κατάμεστο Εργατικό Κέντρο της πόλης.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή