Μαρινάκης: «Δεν θα αργήσει η συνάντηση Μητσοτάκη με Ανδρουλάκη» – Τέλος στα σενάρια για εκλογές

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, τόνισε ότι «δεν υπάρχουν σενάρια περί διεξαγωγής πρόωρων εκλογών», ενώ υπογράμμισε ότι «δεν θα αργήσει να γίνει η συνάντηση Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη», στη σημερινή (21/10) ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ολοκληρώθηκε η σημερινή (21/10) ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών Τύπου του εξωτερικού από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη.

«Μπροστά μας έχουμε σημαντικές νομοθετικές πρωτοβουλίες. Υπάρχει πεδίον δόξης λαμπρόν για ένα μίνιμουμ συναινέσεων. Θέλουμε να παραθέσουμε αυτά που κάναμε από πέρυσι το καλοκαίρι, για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών. Νομίζω ότι εκκρεμεί μία ενημέρωση από τους συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη, δεν θα αργήσει να γίνει», επεσήμανε για την επικείμενη συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη – Νίκου Ανδρουλάκη.

Ακόμη, έθεσε τέλος στα σενάρια περί κήρυξης πρόωρων εκλογών, επισημαίνοντας πως «αν μου επιτρέπετε, αυτά είναι déjà vu της προηγούμενης τετραετίας. Οι προκάτοχοί μου αναγκάζονταν πολλές φορές να διαψεύδουν τέτοια δημοσιεύματα. Το ίδιο θα κάνω κι εγώ, σήμερα. Δεν υπάρχουν τέτοια σενάρια, όχι».