Πότε θα γίνει η συνάντηση Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη

Τι ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, για την επικείμενη συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη – Νίκου Ανδρουλάκη, μετά την επανεκλογή του τελευταίου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
INTIME.

«Μπροστά μας έχουμε σημαντικές νομοθετικές πρωτοβουλίες. Υπάρχει πεδίον δόξης λαμπρόν για ένα μίνιμουμ συναινέσεων, στη συζήτηση για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης κατά την εφετινή αντιπυρική περίοδο στη Βουλή. Θέλουμε να παραθέσουμε αυτά που κάναμε από πέρυσι το καλοκαίρι, για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών. Νομίζω ότι εκκρεμεί μία επικοινωνία από τους συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη, δεν θα αργήσει να γίνει η συνάντηση», επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, για το επικείμενο ραντεβού του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στη σημερινή (21/10) ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Βασικά εκκρεμεί μία συνεννόηση με τους συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη, για να οριστικοποιηθεί η ακριβής ημερομηνία του ραντεβού. Θεωρώ ότι δεν θα αργήσει να γίνει αυτή η συνάντηση. Η πρόσκληση ετέθη από τον Πρωθυπουργό στην επικοινωνία για να τον συγχαρεί αναφορικά με την επανεκλογή του. Η ανταπόκριση από τον κ. Ανδρουλάκη ήταν θετική. Το θέμα είναι τεχνικό για την οριστικοποίηση της συνάντησης», υπογράμμισε.