Χρυσοχοΐδης: Θα χτυπήσουμε στη ρίζα τη μαφία για τα καύσιμα

Ο κ. Χρυσοχοίδης διεμήνυσε ότι «είμαστε σε καλό δρόμο όχι να κλείσουν ορισμένα πρατήρια αλλά να χτυπήσουμε στη ρίζα τη μαφία στα καύσιμα»

Χρυσοχοΐδης: Θα χτυπήσουμε στη ρίζα τη μαφία για τα καύσιμα
1'

Το μήνυμα ότι «δεν φοβάται η αστυνομία τους μπράβους και τους εκβιαστές. Το αντίθετο, αυτοί φοβούνται καθώς κάθε ημέρα εξαρθρώνονται εγκληματικές ομάδες» έστειλε το πρωί της Δευτέρας ο υπουργος Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Παράλληλα ο κ. Χρυσοχοίδης διεμήνυσε ότι «είμαστε σε καλό δρόμο όχι να κλείσουν ορισμένα πρατήρια αλλά να χτυπήσουμε στη ρίζα τη μαφία στα καύσιμα».

Όπως εξήγησε «είμαστε σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών και τον εισαγγελέα, γίνεται σε βάθος έρευνα για να αποκαλυφθούν τα κυκλώματα που εμπορεύονται λαθραία καύσιμα ή εξαπατούν καταναλωτές με λογισμικά».

«Έχει σημασία να οργανώσουμε περαιτέρω τις δυνάμεις μας για να εξαφανίσουμε τους ηγέτες του οργανωμένου εγκλήματος» συμπλήρωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης στέλνοντας ξανά μήνυμα ότι «θα αποκαλυφθούν όλοι που θέλουν να κυριαρχίσουν στο οργανωμένο έγκλημα με δολοφονίες

Τι απάντησε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για την παιδική εγκληματικότητα

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρθηκε και στο ζήτημα της αντιμετώπισης της παραβατικότητας των ανηλίκων λέγοντας ότι «πέρυσι το πρώτο 9μηνο είχαν συλληφθεί 7.400 ανήλικοι δράστες και φέτος έχουν συλληφθεί 10.600 ανήλικοι δράστες για το ίδιο διάστημα».

Όπως είπε «από αυτούς έχουν συλληφθεί 2.285 κλοπές, 873 για ναρκωτικά, 800 για σωματικές βλάβες και 335 είχαν όπλο μαζί τους πιστόλι, μαχαίρι, στιλέτο, σιδηρογροθία».

«Το ανησυχητικό είναι ότι έχουμε συμμορίες, τώρα πέφτουν μαχαίρια και πιστόλια. Είναι ένα ζήτημα που θέλει διαχείριση στην πλατεία, στο σχολείο, στην κοινωνία».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή