Γιώργος Τσίπρας για ενοικίαση γραφείων από τον Κασσελάκη: «Κάνει προετοιμασία για άλλο κόμμα»

Ο Γιώργος Τσίπρας σχολίασε την ενοικίαση γραφείων από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Γιώργος Τσίπρας για ενοικίαση γραφείων από τον Κασσελάκη: «Κάνει προετοιμασία για άλλο κόμμα»
EUROKINISSI.
1'

«Ο Στέφανος Κασσελάκης εξαρχής ήθελε να κάνει ένα δικό του κόμμα, του οποίου να είναι αρχηγός», ανέφερε σήμερα (21/10) ο Γιώργος Τσίπρας, ενώ χαρακτήρισε ως «προετοιμασία για άλλο κόμμα» την κίνηση να νοικιάσει γραφεία, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Προφανώς είναι προτιμότερο από το να στήσεις κάτι εξαρχής, που δεν θα μπορούσε άλλωστε να βρει, κάτι έτοιμο, ένα κέλυφος κόμματος δηλαδή, με brand name, την κομματική χρηματοδότηση, τα κτήρια, οτιδήποτε άλλο. Τα βρήκε στον ΣΥΡΙΖΑ, μόνο που θέλει να διώξει όλους τους άλλους», προσέθεσε ο κ. Τσίπρας.

Σε ερώτηση γιατί ενώ έβλεπε τη στάση του κ. Κασσελάκη δεν αντέδρασε νωρίτερα, απάντησε πως «το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι τον αφήσαμε ένδεκα μήνες, ενώ από πολύ νωρίς λειτουργούσε με ένα ορισμένο τρόπο απαράδεκτο για οποιοδήποτε δημοκρατικό κόμμα. Αντί να τεθεί ζήτημα όχι πρόταση μομφής, να τεθεί ζήτημα, να αλλάξει το πράγμα, αλλιώς δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε, συνέχισε να διοικεί τον ΣΥΡΙΖΑ για ένδεκα μήνες».

«Το μεγάλο πρόβλημα με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι εδώ κι ένα χρόνο έχουμε χάσει πάρα πολύ κόσμο. Μπροστά σ όλο αυτό το πρόβλημα νομίζω είναι δευτερεύον το αν έχουμε τις 36 έδρες εμείς και 32 το ΠΑΣΟΚ ή αντιστρόφως», υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας, ενώ, μιλώντας για την επόμενη μέρα, σημείωσε ότι «πρέπει να γίνει σοβαρός απολογισμός, κατά τη γνώμη μου επώδυνος και με ονοματεπώνυμα».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή