Μαρινάκης: «Δεν απειλείται η συνοχή της κυβέρνησης» από τις δηλώσεις Σαμαρά

«Πάγια θέση μας είναι να μην σχολιάζουμε δηλώσεις πρώην Πρωθυπουργών και αρχηγών της Νέας Δημοκρατίας», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τον Αντώνη Σαμαρά, μετά την «κόντρα» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή.

Μαρινάκης: «Δεν απειλείται η συνοχή της κυβέρνησης» από τις δηλώσεις Σαμαρά
EUROKINISSI.
1'

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, επανέλαβε τη θέση της κυβέρνησης ότι «άγια θέση μας είναι να μην σχολιάζουμε δηλώσεις πρώην Πρωθυπουργών και αρχηγών της Νέας Δημοκρατίας» κατά τη σημερινή (24/10) ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών Τύπου του εξωτερικού, μερικές ώρες μετά τη «μετωπική» Κυριάκου Μητσοτάκη και Αντώνη Σαμαρά, στον απόηχο της χθεσινής συζήτησης στη Βουλή με αντικείμενο την ενημέρωση του Σώματος για τον απολογισμό της εφετινής αντιπυρικής περιόδου και τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης αναφορικά με τη στήριξη των πληγέντων, την αποκατάσταση των υποδομών και την περαιτέρω ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας.

«Δεν νομίζω ότι τίθεται τέτοιο ενδεχόμενο. Πολλές φορές έχω πει ότι δεν μπορώ να θυμηθώ κυβέρνηση –πόσω μάλλον δεύτερης τετραετίας– με μεγαλύτερη συνοχή από αυτήν του Κυριάκου Μητσοτάκη», απάντησε όταν ερωτήθη εάν απειλείται η συνοχή της κυβέρνησης μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Περισσότερα σε λίγο…

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή