Γ. Παπανδρέου: ''Προέχει το κράτος δικαίου''

Στις δυσκολίες, που διέρχεται αυτή την περίοδο η χώρα και ο Ελληνικός λαός, αναφέρθηκαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και ο

Στις δυσκολίες, που διέρχεται αυτή την περίοδο η χώρα και ο Ελληνικός λαός, αναφέρθηκαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, σε συνομιλία που είχαν στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής των καθιερωμένων ευχών για το Νέο Έτος .

Σ΄ αυτή τη δύσκολη περίοδο προέχει η εμπέδωση του κράτους δικαίου και της κοινωνικής δικαιοσύνης, θέματα για τα οποία η κυβέρνηση εργάζεται, όπως είπε ο πρωθυπουργός.

Επίσης, μίλησαν για την Ήπειρο, τόπο καταγωγής του κ. Παπούλια και ο κ. Παπανδρέου συμφώνησε ότι χρειάζεται στήριξη για την ανάπτυξη, όπως και η υπόλοιπη Ελλάδα.

Οι δυο άνδρες συμφώνησαν να συναντηθούν σε εύθετο χρόνο, πιθανόν μετά τα ταξίδια του πρωθυπουργού στο Παρίσι και στο Ερζερούμ της Τουρκίας.

Μετά την αποχώρησή του από το Προεδρικό Μέγαρο, ο πρωθυπουργός μετέβη στο γραφείο του στη Βουλή, όπου είχε συνεργασία με τους υπουργούς Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα και Επικρατείας, Χάρη Παμπούκη, ενόψει των προγραμματισμένων ταξιδιών του.