Επίθεση Μηταράκη στο ΣΥΡΙΖΑ για οικονομία και ασφάλεια

Δριμεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, με επίκεντρο την οικονομία και την ασφάλεια εξαπέλυσε κατά την κεντρική του προεκλογική του ομιλία ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ. Νότης Μηταράκης.

Επίθεση Μηταράκη στο ΣΥΡΙΖΑ για οικονομία και ασφάλεια
2'

«Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα οικονομίας και ασφάλειας είναι μη αναστρέψιμη», υποστήριξε ο κ. Μηταράκης, διαμηνύοντας παράλληλα πως μία μελλοντική κυβέρνηση δεν θα μπορεί να ξαναβάλει την Ελλάδα στο ευρώ ούτε να αφαιρέσει τα ταξιδιωτικά έγγραφα από τους νομιμοποιημένους πλέον μετανάστες».

Ο κ. Μηταράκης αναγνώρισε ότι ο τόπος ζει δραματικές στιγμές, αφήνοντας αιχμές για όσους δεν έχουν ακόμα αντιληφθεί τις δυσκολίες καλείται να αντιμετωπίσει η χώρα.

«Η οικονομία είναι στα πρόθυρα κατάρρευσης, η κοινωνία στα όρια της. Στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση στις 17 Ιουνίου δεν τιμωρούμε για το χτες, αλλά αποφασίζουμε για το αύριο. Aν οι πολιτικοί έχουν την ευθύνη για το χτες, οι πολίτες έχουν την ευθύνη για το αύριο» επεσήμανε ο υποψήφιος της ΝΔ στην Α’ Αθηνών.

Ο κ. Μηταράκης ξεκαθάρισε πως ο ελληνικός λαός έχει δύο εναλλακτικές: Πρώτον, η υπεύθυνη και ρεαλιστική θέση της ΝΔ. Δεύτερον, ο λαϊκίστικος αλλά ταυτόχρονα επικίνδυνος δρόμος της καταγγελίας του Μνημονίου. Η καταγγελία του Μνημονίου θα μας οδηγήσει αυτόματα εκτός της Ευρωζώνης.

«Μια επιστροφή στη Δραχμή θα επηρεάσει αρνητικά κατά βάση όλο το φάσμα του Ελληνικού πληθυσμού, με εξαίρεση τους πλούσιους με χρήματα στο εξωτερικό, που θα έχουν αυξημένη αγοραστική αξία στην ελληνική αγορά. Δηλαδή το λόμπυ της δραχμής! Η μέση αστική τάξη θα εξαφανιστεί και θα δημιουργηθεί ένα νέο κύμα νεόπτωχων. Οι δε ήδη φτωχοί, οι άνεργοι και οι συνταξιούχοι θα βρεθούν σε ακόμα πιο δεινή θέση.

Ο κ. Μηταράκης έστρεψε τα βέλη του κατά του ΣΥΡΙΖΑ και για το θέμα της ασφάλειας, δηλώνοντας πως η Νέα Δημοκρατία θα προχωρήσει άμεσα στην κατάργηση του Νόμου Ραγκούση και θα αναλάβει μεγάλη ευρωπαϊκή πρωτοβουλία με τις χώρες του ευρωπαϊκού νότου, για να υπάρξει ενιαία πολιτική ασύλου και ενιαία πολιτική μαζικού επαναπατρισμού των λαθρομεταναστών.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει ουσιαστικά στη νομιμοποίηση της λαθρομετανάστευσης και στον πλήρη αφοπλισμό των ΜΑΤ.

Πριν 30 χρόνια, οδήγησε την χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση ο αείμνηστος Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής. Η κίνηση αυτή σηματοδοτούσε την επιλογή ενός ολοκλήρου Έθνους προς την ανάπτυξη και την πολιτικοοικονομική σταθερότητα απέναντι στις τότε φωνές λαϊκισμού και οπισθοδρόμησης. Σήμερα οφείλουμε να στηρίξουμε τις επιλογές και το όραμα ενός ολοκλήρου λάου. Να προστατεύσουμε αυτά που δημιουργήσαμε», επεσήμανε ο κ. Μηταράκης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι Βουλευτές Α’ Αθήνας, Όλγα Κεφαλογιάννη, και Α. Μωραϊτάκης, ο πρώην Υπουργός Αθ. Ξαρχάς, η Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Κατερίνα Πιπιλή και οι Πρόεδροι των ΝΟΔΕ Δ. Τρικαλινός(Α1), Ν. Καίσαρης (Α2), Γ. Βλάχος (Α4).

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή