Βουλγαρία: Ενδιαφέρον για τις εκλογές στην Ελλάδα

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα βουλγαρικά ΜΜΕ δίνουν στις εκδηλώσεις των πολιτικών ηγεσιών για την παρουσίαση των προγραμμάτων της εκάστοτε παράταξης.

Βουλγαρία: Ενδιαφέρον για τις εκλογές στην Ελλάδα
1'

Τα βουλγαρικά ΜΜΕ μετά τις αναφορές στην πρόταση του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και των βασικών μέτρων, που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα 18 σημείων της ΝΔ, καθώς και στη διακαναλική συνέντευξη του κ. Σαμάρα και στην πρωτοβουλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου για συγκρότηση κυβέρνησης συνευθύνης, σήμερα ενημερώνουν λεπτομερώς για την κυβερνητική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για αντικατάσταση του μνημονίου με Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης και για τους υπόλοιπους κύριους άξονες της ομιλίας του προέδρου του, Αλέξη Τσίπρα στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης, χθες βράδυ στην Αθήνα.

"Ο Ολάντ απείλησε…ευγενικά την Αθήνα" (Ντιούμα),, «Η κα Μέρκελ προειδοποίησε, ότι η Γερμανία δεν είναι σε θέση να σώσει μόνη της την ευρωζώνη» (Σεγκά), «Οι τράπεζες θα χάσουν 375 δισεκατομμύρια στην περίπτωση διάλυσης της ευρωζώνης» (24 Ώρες), «Οι κεντρικές τράπεζες της Ομάδας των 20 ετοιμάζουν συντονισμένη επιχείρηση μετά τις εκλογές στην Ελλάδα (Ντνέβνικ) είναι μερικοί χαρακτηριστικοί τίτλοι του σημερινού Τύπου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή