Συνεδριάζει η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στις 12:00

Οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ που συνέρχεται στις 12:00.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας σκοπεύει να ασκήσει έντονη κριτική στην κυβέρνηση με επίκεντρο το Μνημόνιο , αλλά και τις εξαγγελίες της κυβέρνησης. Ο κ. Τσίπρας αναμένεται να στρέψει τα πυρά του κατά των κυβερνητικών εταίρων για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής και τις καθυστερήσεις της κυβέρνησης, ενώ θα επιτεθεί στον Α. Σαμαρά και για το θέμα των αποκρατικοποιήσεων.

«Ξεπουλάτε τα χρυσαφικά της γιαγιάς» τόνισε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ο βουλευτής του κόμματος κ. Δ. Στρατούλης, ξεκαθαρίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κάθετα αντίθετος με το ξεπούλημα τη δημόσιας περιουσίας.

Κατά τη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ θα οριστούν επίσης και οι ομιλητές του κόμματος στην τριήμερη συζήτηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντως, χθες, έδωσε μία πρόγευση, με σκληρή ανακοίνωση κατά της κυβέρνησης και του Αντώνη Σαμαρά, στην οποία τονίστηκε ότι «η επιλογή του κ. Σαμαρά να συναντηθεί πρώτα με την τρόικα και μετά να παρουσιάσει στη βουλή και στον ελληνικό λαό τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης δείχνει με σαφήνεια τις προθέσεις και τις προτεραιότητές της».