Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας «κλειδώνουν» τα μέτρα

Μέχρι τις αρχές τις επόμενης εβδομάδας αναμένεται ότι θα κλειδώσουν τα νέα μέτρα, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Σίμο Κεδίκογλου.
Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας «κλειδώνουν» τα μέτρα
1'

Ο κ. Κεδίκογλου διαβεβαίωσε μέσω του ρ/σ «Alpha 989» ότι κυβέρνηση προσπαθεί να βρει «τη δικαιότερη δυνατή λύση σε μία πολύ δύσκολη στιγμή για αποφάσεις που δεν θα ήθελε να πάρει κανένας, αλλά είναι αναγκαίες και θα είναι οι τελευταίες».

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, τα μέτρα θα συνοδευτούν από πολιτικές ανάπτυξης. Ο ίδιος υποστήριξε ότι «αυτά τα 11,5 δισ. ευρώ είναι το ποσόν που πρέπει να εξοικονομηθεί για να αρχίσουμε να ανακτούμε την οικονομική ανεξαρτησία μας. Είναι αυτό που λείπει για να έρθουμε "ίσα βάρκα- ίσα νερά" σε έσοδα και δαπάνες. Διότι δεν πιστεύω ότι κανείς θέλει η χώρα μας, κάθε ώρα που περνά, κάθε μέρα που περνά, να δημιουργεί νέο χρέος. Θέλουμε την ανεξαρτησία μας, θέλουμε την εθνική μας αξιοπρέπεια».

Επίσης, σημείωσε ότι πέραν της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, ένα «μεγάλο μέρος θα πάει στην αποπληρωμή των χρεών του Δημοσίου».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή