Ξεκίνησε η λειτουργία γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Κομοτηνή

Γραφεία στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής απέκτησε το κόμμα της Χρυσής Αυγής.

Ξεκίνησε η λειτουργία γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Κομοτηνή
1'

Η ανεπίσημη έναρξη της λειτουργίας τους έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 17 Οκτωβρίου παρουσία πολλών φίλων και μελών του λαϊκού συνδέσμου. Οπως οι τοπικοί εκπρόσωποι του κόμματος τόνισαν δεν πρόκειται για επίσημα εγκαίνια τα οποία θα γίνουν σε λίγο καιρό αλλά απλά για έναρξη λειτουργίας των γραφείων του λαϊκού συνδέσμου για το κοινό.

Οπως διαβάζουμε στο rodopinews.gr, ενώ τα μεγάφωνα από το μπαλκόνι της Χρυσής Αυγής έπαιζαν ανάλογα τραγούδια και μουσική, στην κεντρική πλατεία είχε διοργανωθεί αντισυγκέντρωση από μέλη αριστερών και αντιεξουσιαστικών κινημάτων με σαφή επιθετική γραμμή εναντίον της δραστηριοποίησης της Χρυσής Αυγής στην πόλη μας.

Το σύνθημα “φασίστες κουφάλες, έρχονται κρεμάλες” και άλλα αντίστοιχα κυριάρχησαν στους περίπου 150 συγκεντρωμένους των αριστερών και φοιτητικών κινημάτων ενώ ακολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης η οποία συνεχίζεται αυτή την στιγμή.

Μεγάλη αστυνομική δύναμη και κλούβα των ΜΑΤ βρίσκεται στην κεντρική πλατεία προς αποφυγή ατυχών συμβάντων σχετικά με την ασφάλεια των πολιτών ενώ αξίζει να σημειωθεί η απουσία δημοσιογράφων από το γεγονός, πράγμα που εν μέρει αποδίδεται και στην σημερινή απεργία στον χώρο των ΜΜΕ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή