Συνελήφθησαν στο Ηράκλειο δύο αλλοδαποί για κλοπές

Συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ένας 20χρονος Μαροκινός και ένας 20χρονος Αλγερινός, για κλοπή, σε βάρος δυο Ελλήνων ηλικίας 30 και 46 ετών.

Συνελήφθησαν στο Ηράκλειο δύο αλλοδαποί για κλοπές
1'

Ειδικότερα,χθες τα ξημερώματα, σε γενόμενο έλεγχο, από αστυνομικούς της Ασφάλειας στους συλληφθέντες,βρέθηκαν στην κατοχή τους, δύο σουγιάδες , ένα κατσαβίδι, δύο κινητά τηλέφωνα, ένα net book , δύο φορτιστές, το χρηματικό ποσό των 255 ευρώ και 5 δολάρια, την κατοχή των όποιων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε, ότι οι συλληφθέντες το βράδυ στην πόλη του Ηρακλείου, αφού διέρρηξαν αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ενός 30χρονου, αφαίρεσαν ένα φορητό υπολογιστή με τον φορτιστή του, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 102 ευρώ. Επίσης, το ίδιο χρονικό διάστημα, εισήλθαν σε σπίτι ιδιοκτησίας ενός 46χρονου στο Ηράκλειο και αφαίρεσαν δυο κινητά τηλεφωνά, ένα φορτιστή κινητού τηλεφώνου και το χρηματικό πόσο των 240 ευρώ. Σε βάρος του 20χρονου Αλγερινού, θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης του από τη χώρα, καθώς στερείται νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή