Το συγκινητικό πολιτικό μήνυμα της Μαριέττας Γιαννάκου (VIDEO)

Μήνυμα λαϊκού και πατριωτικού αγώνα από την επικεφαλής της Κ.Ο. της Ν.Δ. στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης

Του Λουκιανού Κάλλιμπαν

Ένα σημαντικό μήνυμα ελπίδας και ζωής που έρχονται με την ευκαιρία των εορτών για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά έδωσε προς τους πολίτες η επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κ. Μαριέττα Γιαννάκου.

Για πρώτο φορά, η έμπειρη πολιτικός ανάρτησε το μήνυμά της στο προσωπικό κανάλι που διαθέτει στο YouTube και το μετέδωσε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter.

«Για να έχουμε ένα καλύτερο 2013, για εμάς και για την πατρίδα μας, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό» επισημαίνει η κ. Μαριέττα Γιαννάκου. Το ιστορικό στέλεχος της Ν.Δ. δίνει μήνυμα για αγώνα, οι καρποί του οποίοι μπορεί να φαίνονται πενιχροί στην αρχή αλλά θα βελτιωθούν στην πάροδο του χρόνου.

Με τον τρόπο αυτό εκτιμά η κ. Γιαννάκου πως θα επέλθει η ανόρθωση της πατρίδας και θα ανατείλει η νέα ελπίδα για το λαό.

Εγκάρδιος λόγος από μια γυναίκα που γνωρίζει τι σημαίνει αγώνας προσωπικός, πολιτικός και πατριωτικός. Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί.


Διαβάστε ακόμα: