Βόμβα Στασινόπουλου: Επιμένω για την Μαργαρίτα Παπανδρέου

Την πρώτη φορά που το όνομα της Μαργαρίτας Παπανδρέου ενεπλάκη στη λίστα Λαγκάρντ, τόσο η ίδια, όσο και ο γιος της Γιώργος Παπανδρέου, είχαν διαψεύσει κατηγορηματικά τις πληροφορίες, κάνοντας μάλιστα λόγο για «πόλεμο» εναντίον τους.
Βόμβα Στασινόπουλου: Επιμένω για την Μαργαρίτα Παπανδρέου
2'


Ωστόσο, το θέμα επανέρχεται στο προσκήνιο, με αφορμή την κατάθεση του επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στέλιου Στασινόπουλου στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής.

Ο κ. Στασινόπουλος, λοιπόν, παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες κάποιων να «κουκουλώσουν» την υπόθεση, όχι μόνο δεν οπισθοχώρησε αλλά προχώρησε και σε νέες αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Κυριακάτικης Δημοκρατίας», ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ επέμεινε στα όσα είχε καταθέσει και ενώπιον του οικονομικού εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη, ότι δηλαδή ο τότε Διευθυντής Επιχειρησιακού Σχεδιασμού του Σώματος Νίκος Λέκκας του είχε εκμυστηρευθεί ότι δεν είχε δει τη λίστα, αλλά ότι είχε ακούσει ότι η γυναίκα με τα 550 εκατ. ευρώ είναι η Μαργαρίτα Παπανδρέου.

Όταν μάλιστα κάποιοι βουλευτές της Επιτροπής τον ρώτησαν αν τα όσα είχαν ειπωθεί τότε ήταν στα πλαίσια κουτσομπολιού ή αστείου, ο κ. Στασινόπουλος απάντησε ξεκάθαρα ότι δεν θα κατέθετε κάτι που θα του φαινόταν κουτσομπολιό.

Στην επισήμανση βουλευτή ότι ο κ. Λέκκας που έκανε την αποκάλυψη, τα πήρε όλα πίσω, ο ισχυρός άνδρας του ΣΔΟΕ ήταν κάθετος: «Ήμασταν 6 άτομα στην σύσκεψη και όλοι ακούσαμε το ίδιο πράγμα».

Επιπλέον, ο κ. Στασινόπουλος αποκάλυψε ότι το ΣΔΟΕ εξακολουθεί να ερευνά την υπόθεση για την εμπλοκή της Μαργαρίτας Παπανδρέου.

«Βεβαίως, το ΣΔΟΕ και πρέπει να ψάξει και το ψάχνει», τόνισε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στο εάν το πρόσωπο που εμφανίζεται με τα 550 εκατ. ευρώ είναι «βιτρίνα ή μπροστάρης».

Να σημειωθεί ότι το όνομα που εμφανίζεται στον λογαριασμό με τα 550 εκατομμύρια ευρώ είναι αυτό της κυρίας Μαρίας Παντελή, η οποία έχει αρνηθεί να σχολιάσει το συγκεκριμένο θέμα, από την Μασσαλία όπου μετανάστευσε από την άνοιξη του 2011. Τελείως «συμπτωματικά, πρόκειται για την περίδο που η λίστα άρχισε να μετατρέπεται σε στικάκια από τον τότε υπουργό, κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου...

Διαβάστε επίσης:

Το ΣΔΟΕ σχετίζει την Μ. Παπανδρέου με τον λογαριασμό μαμούθ της λίστας

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ιδού από πού προέρχονται τα 500 εκ. της Μαργαρίτας!

Με νέο σκάνδαλο «επιστρέφει» η οικογένεια Παπανδρέου

Spiegel: Η Μαργαρίτα Παπανδρέου και τα λεφτά στην Ελβετία

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή