Το μενού είχε λαβράκι και μπακλαβά
Το γεύμα που παρέθεσε ο Τούρκος πρωθυπουργός στον Αντώνη Σαμαρά και στους υπουργούς που τον συνόδευαν ήταν λιτό: πρώτο πιάτο μπουκιές και εν συνεχεία λαβράκι ιχθυοτροφείου.
Στους Έλληνες, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», προσφέρθηκε με το γεύμα λευκό κρασί.
Στους Τούρκους, τσάι και πορτοκαλάδες. Ως επιδόρπιο, μπακλαβάδες σιροπιαστοί, με πλούσια γέμιση από φιστίκι.
Εκτός από τον κ. Αβραμόπουλο, ο κ. Ερντογάν έδειξε ενδιαφέρον και για τις αρμοδιότητες της κυρίας Όλγας Κεφαλογιάννη. Ήταν άλλωστε η μοναδική γυναίκα υπουργός. Της απηύθυνε τον λόγο και την κάλεσε να πει τις προτάσεις της για την ελληνοτουρκική συμφωνία για τον τουρισμό.
Διαβάστε επίσης: