Μαρκογιαννάκης: Στην επιτροπή πρέπει να προτείνονται σοβαροί άνθρωποι

Υποδειγματική χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, την απογευματινή συνεδρίαση της επιτροπής, λόγω της απουσίας, όπως ανέφερε, της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Ηλία Κασιδιάρη.
Μαρκογιαννάκης: Στην επιτροπή πρέπει να προτείνονται σοβαροί άνθρωποι
1'

«Χθες είχαμε δύο συνεδριάσεις. Η πρωινή ήταν η συνεδρίαση της ντροπής και η απογευματινή η συνεδρίαση υπόδειγμα», είπε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, δηλώντας χαρακτηριστικά πως η απογευματινή συνεδρίαση θύμιζε «εκκλησία την ώρα που ο παπάς έλεγε το ευαγγέλιο».

Ο κ. Μαρκογιαννάκης υποστήριξε ότι την αποκλειστική ευθύνη για τα προβλήματα που παρουσιάζονται στην επιτροπή τη φέρουν τα κόμματα, καθώς θα πρέπει να προτείνονται, όπως είπε, σοβαροί άνθρωποι.

Αναφερόμενος στο επεισόδιο που σημειώθηκε με τον κ. Κασιδιάρη ανέφερε πως ο βουλευτής «ήρθε στημένος» και συμπλήρωσε: «είχαν συζητήσει στη Χρυσή Αυγή τι θα κάνει προκειμένου να δημιουργήσει πρόβλημα».

Τέλος, επανέλαβε την άποψή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εσκεμμένα τοποθέτησε την κ. Κωνσταντοπούλου στην επιτροπή, προκειμένου να δημιουργούνται εντάσεις.

Διαβάστε επίσης:

Όλοι οι διάλογοι της ντροπής στην Προανακριτική

Ηλίας Κασιδιάρης: Πολιτικό ανδρείκελο ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή