Καυγάς Άκη με αστυνομικό: Κάτω τα χέρια σου, μην με ακουμπάς!

Φραστικό επεισόδιο μεταξύ του πρώην υπουργού κ. Άκη Τσοχατζόπουλου και αστυνομικών σημειώθηκε χθες στο Εφετείο.

Κατά τη διακοπή της δίκης ύστερα από απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα, ο κ. Τσοχατζόπουλος θέλησε να συνομιλήσει με κάποιους συγγενείς του που βρίσκονταν εκεί.

Όμως οι αστυνομικοί που ήταν επιφορτισμένοι με την εκκένωση της αίθουσας δεν συμμερίστηκαν τη βούληση του πρώην υπουργού να τα πει με τους συγγενείς του, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν τον εκνευρισμό του και να ξεσπάσει άγριος καβγάς.

«Σας παρακαλώ, προχωρήστε» φέρονται να είπαν οι αστυνομικοί απευθυνόμενοι στον Ακη Τσοχατζόπουλο για να λάβουν την απάντηση «σιγά ρε παιδιά...».

Ο πρώην υπουργός συνέχισε να κατευθύνεται προς την έξοδο, αλλά στην πορεία συνάντησε έναν ακόμη συγγενή του με τον οποίο θέλησε να ανταλλάξει δυο κουβέντες. «Τι κάνεις; Ελα εδώ να σε φιλήσω», φέρεται να του είπε ο κ. Τσοχατζόπουλος.

«Προχωρήστε!» επανέλαβαν οι αστυνομικοί για να λάβουν την εξής απάντηση από τον πρώην υπουργό: «Σιγά ρε παιδιά. Να έρθουν οι συγγενείς μου μέσα».

«Ορίστε; Δεν γίνεται αυτό» αποκρίθηκαν οι άνδρες της ασφάλειας, κάτι το οποίο αγνόησε ο κ. Τσοχατζόπουλος που συνέχισε να προτρέπει τους συγγενείς του να τον ακολουθήσουν στη διπλανή αίθουσα.

Ανεβαίνοντας τις σκάλες ο πρώην υπουργός σκόνταψε, με αποτέλεσμα να εκνευριστεί ακόμα περισσότερο.

Τσοχατζόπουλος: Ρε παιδιά θα περιμένετε;

Αστυνομικός: Έχουμε απειλητικό τηλεφώνημα

Τσοχατζόπουλος: Ένα λεπτό. Φύγετε από μπροστά μου. Αφήστε τις κουβέντες τώρα.

Αστυνομικός: Σας παρακαλώ...

Τσοχατζόπουλος: Κατέβασε τα χέρια σου. Μη με ακουμπάς.

Αστυνομικός: Μα δεν σας ακουμπάω.

Τσοχατζόπουλος: Άσε να έρθουν μέσα οι συγγενείς μου τώρα.

Αστυνομικός: Μα θα γίνει κακό.

Τσοχατζόπουλος: Μη με σπρώχνεις εμένα. Κατέβασε τα χέρια σου.