Χριστοφιλοπούλου: Η σταγόνα ξεχείλισε!

«Είναι πάρα πολλές οι αφορμές που έχουν δοθεί και η σταγόνα ξεχείλισε», τόνισε η Κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Εύη Χριστοφιλοπούλου κατά τη διάρκεια ομιλίας της στην Ολομέλεια της Βουλής.
Χριστοφιλοπούλου: Η σταγόνα ξεχείλισε!
1'

Όπως υπογράμμισε, αναφερόμενη στην ΕΡΤ «υπάρχει σχέδιο αναδιάρθρωσης και μάλιστα επί Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ». «Δε σας άρεσε; Γιατί δεν φέρνατε το δικό σας σχέδιο αναδιάρθρωσης;», αναρωτήθηκε η κυρία Χριστοφιλοπούλου και πρόσθεσε:

«Κανείς δε λέει ότι θέλουμε αυτήν την ΕΡΤ έτσι όπως είναι. Ο αρμόδιος Υπουργός της Κυβέρνησης όμως, τι έκανε επί ένα χρόνο; Γιατί δε μας έφερε ένα πλάνο να το συζητήσουμε; Γιατί δεν το έφερε εδώ στο Κοινοβούλιο να συζητηθεί; Γιατί επέλεξε να το κάνει νύχτα, όπως κάποιες άλλες σκοτεινές δυνάμεις που επιβουλεύονται τη δημοκρατία; Ένα χρόνο τι έκανε ο Υπουργός Τύπου;»

«Νομίζω, λοιπόν, ότι θα πρέπει τώρα να υπάρξει συνάντηση των τριών αρχηγών, η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου να πάει πίσω και να πάμε πίσω σε κοινοβουλευτικές διαδικασίες, αν θέλετε η κυβερνητική πλειοψηφία να παραμείνει αρραγής», κατέληξε η Κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή