Συνάντηση Γεωργιάδη με αντιπροσωπεία της ΠΟΕΔΗΝ και του ΠΑΜΕ

Αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) και του ΠΑΜΕ έκανε δεκτή ο υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων για τα σχέδια κινητικότητας έξω από το υπουργείο.

Συνάντηση Γεωργιάδη με αντιπροσωπεία της ΠΟΕΔΗΝ και του ΠΑΜΕ
1'


Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε: «Ήδη από χθες έχουμε στείλει στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, εντός της προθεσμίας, το σχέδιο κινητικότητας στο Υπουργείο Υγείας. Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ανακοινώσω όλες τις λεπτομέρειές του. Στόχος είναι να έχει ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία το πολύ μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο υπουργός υγείας διευκρίνισε ότι η αξιολόγηση θα γίνει από τριμελή επιτροπή του Υπουργείου Υγείας και του ΑΣΕΠ.

Ο κ. Γεωργιάδης επανέλαβε τη δέσμευση του υπουργείου να συνεισφέρει στην κινητικότητα με 1.500 άτομα και τόνισε ότι «αυτή η δέσμευση θα τηρηθεί στο ακέραιο».

Αναφορικά με τη συνάντηση με τους εργαζομένους, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι «οι καλόπιστοι πιστεύω ότι έχουν καταλάβει ότι πρόθεση του Υπουργείου Υγείας είναι να γίνουν όλα γρήγορα και σωστά, χωρίς να υπάρχει καμιά απόλυση. Οι κακόπιστοι οι οποίοι προσπαθούν να παίξουν κομματικά παιχνίδια, προφανώς θα αντιδράσουν».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή