Χρυσοβελώνη:Ψεύδεται ο κ. Στουρνάρας για ΤΑΙΠΕΔ και Βουλή

Σε δήλωση προχώρησε η αναπληρώτρια γραμματέας της Κ.Ο. των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη για την ανακοίνωση Στουρνάρα, σχετικά με την διαφάνεια στο ΤΑΙΠΕΔ.

Χρυσοβελώνη:Ψεύδεται ο κ. Στουρνάρας για ΤΑΙΠΕΔ και Βουλή
1'

«Προσοχή στα ψέματα κ. Στουρνάρα. Μην μπλέκετε το ΤΑΙΠΕΔ με τη Βουλή». «Χθες ο κ. Στουρνάρας σε ανακοίνωση – απολογία του για το ΤΑΙΠΕΔ ισχυρίστηκε ψευδώς ότι η Βουλή είναι ενήμερη για το τι συμβαίνει στο Ταμείο. Μάλιστα προκειμένου να πείσει, επικαλέσθηκε κοινοβουλευτικό έλεγχο που έκανα εγώ, λέγοντας ότι έχουν κατατεθεί στη Βουλή τα σχετικά έγγραφα του ΤΑΙΠΕΔ. Η πραγματικότητα όμως τον διαψεύδει:

Στις 30 Ιανουαρίου ζήτησα την κατάθεση των πρακτικών Δ.Σ του ΤΑΙΠΕΔ, τα οποία αφορούν αποφάσεις μεγάλων αποκρατικοποιήσεων (μεταξύ αυτών και της ΔΕΣΦΑ). Τα έγγραφα αυτά δεν κατατέθηκαν ποτέ στη Βουλή.

• Στις 26 Φεβρουάριου ζήτησα την κατάθεση της μελέτης των Morgan Stanley – Τράπεζας Πειραιώς που αφορά την πώληση του Οργανισμού Λιμένα Βόλου. Η μελέτη αυτή ποτέ δεν κατατέθηκε στη Βουλή.

• Στις 11 Φεβρουάριου ζήτησα αντίγραφα όλων των δηλώσεων πόθεν έσχες μελών Δ.Σ του ΤΑΙΠΕΔ. Τα έγγραφα αυτά επίσης δεν κατατέθηκαν ποτέ στη Βουλή.

Επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, ο κ. Στουρνάρας θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στις ανακοινώσεις του. Αλλιώς κινδυνεύει να έχει την τύχη του κ. Σταυρίδη».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή