Η απάντηση Ψωμιάδη στον Τσίπρα

Σκληρή κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε ο πρώην Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, με αφορμή τις αναφορές του κ. Τσίπρα για τον πρώην Περιφερειάρχη κατά την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη.

Η απάντηση Ψωμιάδη στον Τσίπρα
1'

«Η επανάσταση του χάνεται στους διαδρόμους πολυτελών ξενοδοχείων και κοσμικών εστιατορίων. Σε κάθε περίπτωση, είναι τιμή μου να διακατέχεται και ο Αλέξης Τσίπρας, όπως και ο Πάνος Καμμένος, από το "σύνδρομο Ψωμιάδη". Δεν καταλαβαίνει ότι εκτίθεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, όταν τη μια μέρα επιδίδεται σε επαναστατική γυμναστική και την άλλη φορά το κοστούμι του υποταχτικού και προσκυνά το σύστημα στην Ουάσιγκτον και στην Ευρώπη; Προφανώς έχει κακούς συμβούλους. Ας έχει όμως τουλάχιστον υπ' όψη, πως όταν αναφέρεται σε μένα, δεν έχει να κάνει με κανένα "πολιτικό λουκουμά". Εγώ προτιμώ να ντύνομαι Ζορό τις Απόκριες παρά να είμαι ντυμένος Τσάβες με Burberry 365 μέρες το χρόνο» σχολίασε ο κ. Ψωμιάδης.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρώην περιφερειάρχης, δεν υπήρξε ποτέ ανεπάγγελτος και πως έχει πολλά ένσημα. Ξεκαθαρίζει πως θα είναι στις επάλξεις της πολιτικής «μέχρι ο λαός να αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα να πάω σπίτι μου».

Διαβάστε επίσης:

Η απίστευτη ατάκα του Τσίπρα για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή