Διαδοχικές επαφές στο Προεδρικό Μέγαρο για τη Χρυσή Αυγή

Στον Κ. Παπούλια σήμερα Δένδιας, Μεϊμαράκης, Αθανασίου

Διαδοχικές επαφές στο Προεδρικό Μέγαρο για τη Χρυσή Αυγή
1'

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Γ. Ρουπακιά.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την εκτός νόμου δράση οργανωμένων ομάδων της Χρυσής Αυγής, με τον υπουργός Δημοσίας Τάξης να δηλώνει αποφασισμένος να συγκρουστεί με το εθνικιστικό κόμμα.

Στο Προεδρικό Μέγαρο μεταβαίνουν σήμερα ο υπουργός Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, προκειμένου να συναντηθούν με τον κ. Κάρολο Παπούλια.

Επισήμως η πρωτοβουλία των συναντήσεων αυτών ανήκει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ωστόσο οι δύο υπουργοί αναμένεται να ενημερώσουν τον κ. Παπούλια για τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες με στόχο την αντιμετώπιση του φαινομένου της Χρυσής Αυγής.

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον κ. Μεϊμαράκη αναμένεται να επισημοποιήσει τη σύγκληση της ολομέλειας του Κοινοβουλίου για το θέμα. Σύγκληση που ζήτησε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και εμμέσως αποδέχθηκε η κυβέρνηση διά του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου.

Διαβάστε επίσης:

Αλυσιδωτές εξελίξεις για τη Χρυσή Αυγή

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή