El Pais: «Η Χρυσή Αυγή έστελνε τάγματα εφόδου»

Στο θέμα της Χρυσής Αυγής αναφέρεται η ισπανική εφημερίδα El Pais : «Κανείς δεν αμφιβάλει ότι η Ελλάδα θα πρέπει να στείλει στο πυρ το εξώτερον τη Χρυσή Αυγή, μια από τις πιο βίαιες πολιτικές ομάδες στην Ευρώπη.
El Pais: «Η Χρυσή Αυγή έστελνε τάγματα εφόδου»
1'

Το κόμμα με το ξενοφοβικό χαρακτήρα, το οποίο τρομοκρατεί τους μετανάστες, δεν έχει καμία θέση σε ένα δημοκρατικό σύστημα. Η κυβέρνηση στην Αθήνα ανέχθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα τη βία των ακροδεξιών. Η σύλληψη του αρχηγού του κόμματος ενέχει πάντως και κινδύνους. Στο δικαστήριο θα απαιτηθούν αδιάσειστα στοιχεία. Εκτός αυτού θα πρέπει να ξαναστηθούν κάλπες για μεμονωμένες περιφέρειες. Η χώρα της κρίσης όμως δεν φαίνεται πρόθυμη να προχωρήσει σε τέτοιου είδους εκλογές».

«Η Χρυσή Αυγή έστελνε τάγματα εφόδου» είναι ο τίτλος που επιγράφει το δημοσίευμά του το ειδησεογραφικό κανάλι N-TV στην ηλεκτρονική του σελίδα. «Οι έλληνες νεοναζί της Χρυσής Αυγής έστελναν συχνά τάγματα εφόδου που έπρεπε να χτυπάνε όποιον Πακιστανό έβρισκαν μπροστά τους. Η δικαιοσύνη θέλει τώρα να σταματήσει τη χρηματοδότηση του κόμματος και να φυλακίσει τους υπεύθυνους».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή