Παπαδημούλης: Ψηφοθηρική η ενέργεια Τζιτζικώστα

«Ο ΣΥΡΙΖΑ χτυπάει τη ΝΔ στα ίσια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ

Αιχμηρή κριτική στον περιφερειάρχη Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστα άσκησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης κατηγορώντας τον για «ψηφοθηρική σκοπιμότητα», με αφορμή την πρόσκληση προς τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

«Δεν θεωρώ ότι έκανε κάτι τέτοιο από αφέλεια, αλλά από ψηφοθηρική σκοπιμότητα προς τους ψηφοφόρους της Χ.Α στην κεντρική Μακεδονία. Στην προσπάθειά του δε, να δικαιολογηθεί, χειροτέρεψε τα πράγματα», σχολίασε ο κ. Παπαδημούλης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.

Δήλωσε επίσης ότι διαφωνεί «με την άποψη Τζιτζικώστα, Καμμένου και Χρυσής Αυγής» σε ό,τι αφορά τα περί χαρακτηρισμών του ΠΑΣΟΚ ως «εγκληματικής ομάδας».

«ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έχουν σοβαρές πολιτικές ευθύνες για φαινόμενα διαφθοράς και συγκάλυψης σκανδάλων. Άλλο αυτό όμως και άλλο να αποκαλείς ένα κόμμα εγκληματική οργάνωση, γιατί κάποια κορυφαία του στελέχη πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη», τόνισε για να προσθέσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «χτυπά» τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ «στα ίσια και όχι κάτω από τη ζώνη».

Ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη κι αν πετύχει το στόχο της αυτοδυναμίας θα επιδιώξει πολιτικές συνεργασίες με την ευρύτερη δυνατή στήριξη και με βάση το πρόγραμμα που ο ελληνικός λαός θα έχει ψηφίσει.