Γεωργιάδης: «Πανωλεθρία» του ΣΥΡΙΖΑ – Γελάγαμε με τον Τσίπρα

Την αντιπαράθεση που σημειώθηκε στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την πρόταση μομφής σχολίασε με αιχμηρό τρόπο ο υπουργός Υγείας.

Ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για «πανωλεθρία» του ΣΥΡΙΖΑ ασκώντας ταυτόχρονα δριμύτατη κριτική στον Αλ. Τσίπρα.

«Η πανωλεθρία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η συγκέντρωση που οργάνωσε στο Σύνταγμα, που κάλεσε τον κόσμο σε επανάσταση, και είχαμε την εικόνα μιας χούφτας ανθρώπων, στις 7 το απόγευμα ήταν 300 άτομα και στις 8 ήταν 1.000 με 1.200 συγκεντρώσαν κόσμο για να μη φαίνεται άδεια η πλατεία. Ο ΛΑΟΣ έκανε μεγαλύτερες συγκεντρώσεις. Ούτε τους απολυμένους της ΕΡΤ δεν μπόρεσαν να μαζέψουν» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε σκωπτικά και στις ομιλίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή: «στην πλειοψηφία υπήρχε σαρκαστική διάθεση κατά του Τσίπρα, τον χειροκροτούσε και ο Σαμαράς, γελάγαμε κάποια στιγμή από τις ανοησίες που ακούγαμε» δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΙ.

«Σίγουρα βγήκε ενισχυμένη η κυβέρνηση από την πρόταση μομφής. Η μεγάλη πλειοψηφία λέει ότι δεν θέλει να πέσει η κυβέρνηση, δεν θέλουμε εκλογές. Το παρών σημαίνει στήριξη της κυβέρνησης να μην κοροϊδευόμαστε. Μας έκανε ένα δώρο ο Τσίπρας, έβγαλε τη συζήτηση της γκρίνιας των κυβερνητικών βουλευτών για το φόρο ακίνητων, όλα αυτά ξεχάστηκαν, οι βουλευτές επαναβεβαίωσαν τη στήριξη τους στην κυβέρνηση απεδείχθη το αρραγές της ΝΔ» σημείωσε.