Στη ΛΑΡΚΟ ο Γ. Καρατζαφέρης

Το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στην περιοχή της Λάρυμνας επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης.

Στη ΛΑΡΚΟ ο Γ. Καρατζαφέρης
2'

Συνοδευόταν από την Γραμματέα της Κ.Ε κα. Ελισάβετ Τσάρου, τον Εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, τ. Βουλευτή Β’ Αθηνών Κ. Αϊβαλιώτη, τον Περιφερειάρχη Στ. Ελλάδος ΛΑ.Ο.Σ κ. Θ. Τουσιάδη και κλιμάκιο στο οποίο μετείχαν οι Γραμματείς Ιδεολογικού, Μιχ. Βάρδας, Προγράμματος, Οθ. Φλωράτος και Πολ. Σχεδιασμού, Αλ. Οικονόμου, υπό την επιστημονική και επαγγελματική ιδιότητά τους (Μηχανολόγοι- Μηχανικοί Ε.Μ.Π.), καθώς και ο Γραμματέας Ανάπτυξης κ. Γ. Φλωράς.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, συμμετείχαν η Διοίκηση της εταιρίας και τα Σωματεία Εργαζομένων του εργοστασίου στη Λάρυμνα, αλλά και στα 4 μεταλλεία της εταιρίας.

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξη του στην εταιρία, η οποία όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «εισάγει στην Ελλάδα σε καθημερινή βάση, περίπου 1 εκατομμύριο Δολάρια ΗΠΑ».

Ο κ. Καρατζαφέρης ενημέρωσε την διοίκηση της εταιρίας και τους εκπροσώπους των εργαζομένων, ότι θέτει στη διάθεσή του τόσο τον κομματικό μηχανισμό, όσο και το δημοσιογραφικό, προκειμένου να ενημερωθεί η κοινή γνώμη για το ποια είναι πραγματικά η ΛΑΡΚΟ και γιατί πρέπει να παραμείνει στο ελληνικό Δημόσιο.

Παράλληλα ενημέρωσε ότι οι ευρωβουλευτές του κόμματος θα λάβουν κατάλληλες οδηγίες ώστε να στηρίξουν την προσφυγή των εργαζομένων στην Επιτροπή Αναφορών της Ευρωβουλής. Αξίζει να αναφερθεί ότι σύμφωνα με τους εκπροσώπους της Διοίκησης, ολόκληρη η κοινωνική υποδομή, την οποία οφείλει να παρέχει το κράτος (ασθενοφόρα, γιατρούς, κλπ) για την οποία επιβάλλει απεχθή φορολογία και δασμούς, την παρέχει εξ ολοκλήρου η ΛΑΡΚΟ, σε ολόκληρη την περιφέρεια των εγκαταστάσεών της.

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, δεσμεύτηκε ότι όλα αυτά θα τα παρουσιάσει μέσω τηλεοπτικών εκπομπών και πρότεινε παράλληλα, να ξεκινήσει μια εκστρατεία ενημέρωσης της κοινής γνώμης, τόσο εντός της Ελλάδος, όσο και διεθνώς. Τέλος, ο κ. Γ. Καρατζαφέρης, τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας μονάδας ανοξείδωτου χάλυβα, ώστε η Ελλάδα να μην εισάγει από το εξωτερικό, σε τιμές 400% ακριβότερες από αυτές που δύναται να παρασκευάζει.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή