Αφοσιωμένη στον τουρισμό η Όλγα, τέλος στα σενάρια δημαρχίας

Το όνομά της μοιάζει για πολλούς να είναι η πιο σταθερή αξία για τη δύσκολη μάχη που έρχεται στο δήμο Αθήνας.

Αφοσιωμένη στον τουρισμό η Όλγα, τέλος στα σενάρια δημαρχίας
1'

Είναι πλέον γενική αντίληψη ότι, ενδεχόμενη υποψηφιότητα της Όλγας Κεφαλογιάννη θα ήταν καταλυτική, σε μια εκλογική διαδικασία που προβληματίζει έντονα τα επιτελεία της Συγγρού και μέχρι στιγμής μοιάζει με άλυτο παζλ.

Τον τελευταίο καιρό ειδικά, αρκετοί έφτασαν να μιλούν για ειλημμένη απόφαση. Παρʼόλα αυτά, όσοι θέλουν να δουν Δήμαρχο Αθήνας την Υπουργό Τουρισμού και κορυφαία βουλευτή της Αʼ, μάλλον θα περιμένουν πολύ.

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πηγές από το άμεσο περιβάλλον της, η Όλγα βλέπει μπροστά της μόνο τον τουρισμό και την πρόκληση, η επόμενη χρονιά να ξεπεράσει ακόμα και την καταπληκτική φετινή.

Όπως χαρακτηριστικά μας ανέφερε στενός της συνεργάτης χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο: «H Υπουργός έχει κάνει μια τεράστια προσπάθεια, οικοδομώντας όλο αυτό το διάστημα στενές σχέσεις συνεργασίας, τόσο με τις ευρωπαικές χώρες , όσο και με άλλες αναξιοποίητες έως τώρα από την ελληνική τουριστική βιομηχανία. Έχουμε μπει στον τουριστικό χάρτη αγορών που έχουν πολλά να δώσουν στην οικονομία μας. Η ανταπόκριση είναι μεγάλη και αισθάνονται ότι έχουν ένα σταθερό συνομιλητή. Αισθανόμαστε πραγματικά ανταγωνιστικοί. Η Όλγα αγαπάει την Αθήνα όσο τίποτα άλλο, αλλά αυτή τη στιγμή αισθάνεται ότι προσφέρει στη πατρίδα της από άλλο τομέα και όχι την αυτοδιοίκηση και δεν θα το αφήσει στη μέση. Δουλεύει πυρετωδώς στα πλάνα που έχει θέσει ώστε το 2014 να επιτύχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Είναι μια τεράστια πρόκληση. Όχι, δεν θα είναι δήμαρχος».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή