Γιώργος Πατούλης: «Κομματικός Γκαουλάιτερ ο Σγουρός»

Η κόντρα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, περνά καθώς φαίνεται και μέσα από τους δήμους...

1'

Η κόντρα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, περνά καθώς φαίνεται και μέσα από τους δήμους.

Τα όργανα έχουν ξεκινήσει για τα καλά, με την κόντρα του «πράσινου» Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού με τον «γαλάζιο» δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, με αφορμή τη ματαίωση της Βιοκλιματικής Ανάπλασης του Κέντρου της πόλης του Αμαρουσίου.

«Έπεσαν οι μάσκες» σημειώνει ο Γιώργος Πατούλης και καλεί τον Γιάννη Σγουρό να «κρατήσει το λόγο του και να αφήσει τις υπεκφυγές».

«O κ. Γ. Σγουρός είτε γιατί ο ίδιος το επιθυμεί, είτε γιατί κάποιοι του το επιβάλλουν, αναλαμβάνει το ρόλο του υπερασπιστή της κυβέρνησης του μνημονίου. Αντί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και της θέσης που του εμπιστεύθηκαν οι πολίτες της Αττικής, αναλαμβάνει καθήκοντα «κομματικού γκαουλάιτερ» και τιμωρεί το Μαρούσι και τους πολίτες του, για τη συνδικαλιστική δράση του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, η οποία ενόχλησε την Κυβέρνηση» προσθέτει ο δήμαρχος της πόλης, κατηγορώντας ευθέως τον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη ότι υπηρετεί άλλες σκοπιμότητες επειδή η δράση του Γιώργου Πατούλη, με την ιδιότητα του αντιπροέδρου του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας, έφερε σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση κατά τις πρόσφατες κινητοποιήσεις.

Ο δήμαρχος του Αμαρουσίου, που χαίρει της εμπιστοσύνης του Αντώνη Σαμαρά, δεδομένου ότι επανεξελέγη από την πρώτη Κυριακή με πολύ υψηλά ποσοστά, σηκώνει όμως και άλλο τους τόνους και με αφορμή «τις υποδείξεις Σγουρού» για τη μείωση του δημοτικού χρέους, καλεί τον Περιφερειάρχη να «θυμηθεί ότι οι υπεύθυνοι για τη δημιουργία του χρέους αυτού, ήταν κάποτε κομματικοί του σύντροφοι».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
19:42ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Λάρισα