Χατζηδάκης για Αυγή: Ο ΣΥΡΙΖΑ αμφισβήτησε και το πλεόνασμα

Απάντηση σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Αυγής σύμφωνα με το οποίο ο πρόεδρος της Κομισιόν, με επιστολή του, αναφέρει ότι η Ελλάδα μπορεί μερικώς να έχει πρόσβαση στις αγορές από το 2015 «ακυρώνοντας τη μυθολογία της κυβέρνησης περί εξόδου το 2014» όπως αναφέρει η εφημερίδα, έδωσε ο Κωστής Χατζηδάκης, τονίζοντας ότι κυβερνητικό στοίχημα είναι η έξοδος στις αγορές το 2014.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σπεύσει κατά καιρούς να αμφισβητήσει τα πάντα. Η Ελλάδα παρά τις δυσκολίες και τις αρνητικές κριτικές έχει διαψεύσει τις προσδοκίες και έχει προχωρήσει μπροστά. Το πρωτογενές πλεόνασμα αμφισβητούνταν, και τελικώς έγινε κατορθωτό» επισήμανε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Δεν είμαστε σε εργαστήριο για να προεξοφλούνται όλα με ακρίβεια, πρέπει να κάνουμε τη δουλεία μας σοβαρά. Στοίχημα μας η έξοδος στις αγορές το 2014. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πετύχουμε τους στόχους μας βγαίνοντας στις αγορές, ο δρόμος αυτός περνάει μέσα απο τη συνέχιση των διαρθρωτικών αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων».

Ο κ. Χατζηδάκης στο πλαίσιο αυτό, εξήγησε ότι το υπουργείο Ανάπτυξης στο θα καταθέσει δυο νομοσχέδια, ένα για τις αδειοδοτήσεις των επιχειρήσεων και άλλο για την απελευθέρωση των αγορών.