Κεδίκογλου: Δεν υπάρχει θέμα αλλαγής του Στουρνάρα

«Ασφαλώς και η κυβέρνηση σέβεται τις αποφάσεις του ΣτΕ, όμως στο συγκεκριμένο σας ερώτημα η κυβέρνηση δεν μπορεί να τοποθετηθεί, αν δεν δει προηγουμένως την απόφαση. Δεν έχουμε πάρει την απόφαση στα χέρια μας», δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος σχετικά με την απόφαση του ΣτΕ που κρίνει αντισυνταγματικές ρυθμίσεις για περικοπές στις αποδοχές των ενστόλων..

Κεδίκογλου: Δεν υπάρχει θέμα αλλαγής του Στουρνάρα
1'

Κάλυψε απόλυτα τον υπουργό Οικονομικών, μετά το μπαράζ δημοσιευμάτων, που ανέφεραν ότι υπάρχουν σκέψεις αντικατάστασής του, λέγοντας: «Επειδή, παρά τις αλλεπάλληλες διαψεύσεις, συνεχίζονται τα δημοσιεύματα, σχόλια, κλπ, για δήθεν αλλαγές στην ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, σας υπογραμμίζουμε κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει θέμα αλλαγής ή απομάκρυνσης του Γιάννη Στουρνάρα. Ο Γιάννης Στουρνάρας έχει σημαντικό έργο να επιτελέσει. Δεν υπάρχει θέμα αλλαγής ή απομάκρυνσής του, κατηγορηματικά και απόλυτα».

Κληθείς να σχολιάσει την ανακοίνωση της ΝΔ για τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του κ. Τσίπρα, είπε: «Ως Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, δεν θα σχολιάσω κομματικές ανακοινώσεις. Αυτό που έχω να σας πω, είναι ότι πιστεύω, τέτοιες πληροφορίες, καλό είναι να τις ξέρουν οι πολίτες».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή