Δυο χιλιάδες κόσμος στην ομιλία του Νίκου Νικολόπουλου (vid)

Σε μια συγκέντρωση με παλμό και πάθος ο Νίκος Νικολόπουλος έδειξε στους αντιπάλους του πως η υποψηφιότητά του έχει αποκτήσει δυναμική

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην ανοιχτή συγκέντρωση του Νίκου Νικολόπουλου, που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων, τη Δευτέρα που πέρασε.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής «κάλεσε τους πολίτες να πουν το μεγάλο «ΌΧΙ» σε αυτούς που δεν θέλουν μια Ελλάδα της προκοπής και της περηφάνιας», όπως αναφέρει και στο προεκλογικό του σποτ και αυτοί ανταποκρίθηκαν, αφού ξεπέρασαν τις 2.000.

Οι άνθρωποι που απαρτίζουν τα κομματικά επιτελεία του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, «έτριβαν τα μάτια τους», βλέποντας την δυναμική που αποκτά η υποψηφιότητα του Νίκου Νικολόπουλου, την ώρα που δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη τις δικές τους υποψηφιότητες.

«Λογικό θα ήταν να "κατέβω" στην Αχαΐα, να κατέβω στην Πάτρα, εκεί που είναι οι φίλοι μου, εκεί που είναι οι άνθρωποι που με στήριξαν 27 χρόνια, όμως η υποψηφιότητά μου εδώ χωρίς κανένα κόμμα ένα πράγμα θέλει να κάνει. Να σηκώσει το μπαϊράκι της αντίστασης. Αυτό το μπαϊράκι της αντίστασης σηκώστε ψηλά . Σήμερα έγινε μόνο η αρχή. Θα μας βρουν απέναντί τους», ανέφερε εν μέσω επευφημιών ο Νίκος Νικολόπουλος στη μεγάλη συγκέντρωση.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης δυσκολεύτηκε να αποχωρήσει από το σημείο αφού ο κόσμος ήθελε να τον χαιρετήσει και να τον σηκώσει ψηλά.

Διαβάστε επίσης:

Ο Ν. Νικολόπουλος στη «μάχη» για την Περιφέρεια Αττικής (vid)